Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

5 Rum, 158 m², Hus 710

Beskrivning

Rymligt familjevänligt hus på två våningar

Med ett hus på 158 kvadrat och en stor trädgård kommer hela familjen att trivas. Och inte långt bort ligger Nackareservatet med ännu fler kvadrat att röra sig fritt på.

Vill du trivas på hemmaplan både till vardags och på helgerna? Då är Lavendeln perfekt för dig. Med ett grannskap som har både utegym och lekplats, nära till både skola och förskola samt både skog och sjö runt hörnet finns här något för alla tillfällen.

Entré

Du välkomnas av en rymlig hall när du kliver in i ditt hus. Det lättskötta klinkergolvet och den stora ytan låter dig ta med både barnvagnen och hobbyprylarna in. Här har du dessutom en välplacerad klädhängare och städskåp.

WC/dusch

Fortsatt rakt fram från entrén ligger nedervåningens badrum till höger. Här hittar du WC och dusch – det perfekta rummet för att slippa trängsel på övervåningens badrum under stressiga morgnar.

Tvättstuga

Intill nedervåningens badrum ligger tvättstugan. Här finns både tvättmaskin och torktumlare samt gott om plats att vika och hänga tvätt. Den extra grovingången från husets långsida underlättar dessutom när du sköter tvätten om du vill hänga ut dina kläder på baksidan.

Vardagsrum

När parkettgolvet tar vid ligger vardagsrummet rakt fram, efter att du gått förbi trappan till övervåningen som har smart förvaring under själva trappan. I vardagsrummet har du många öppna kvadrat att förvandla till din myshörna. Utgången till altanen finns även här.

Kök och matplats

Köket är avlångt innan matplatsen tar vid. Här finns långa bänkar och energisnåla vitvaror att laga frukost, lunch och middag vid. Den halvöppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket gör att undervåningen blir öppen och rymlig.

Allrum

När vi kommer upp till övervåningen ligger ett smart allrum. Detta rum går att kapa av och göra ett extrarum av. Kanske vill du ha ett till sovrum, ett hemmakontor eller ett hobbyrum?

Sovrum 1

Sovrum 1 är hemmets största sovrum. Här har du en praktisk skjutdörrsgarderob längs ena väggen och resten av kvadratmeterna får du inreda och möblera som du vill.

Sovrum 2

Sovrum 2 ligger på andra sidan övervåningen. Möblera detta rum med din favoritsäng och kanske ett skrivbord?

Sovrum 3

Intill sovrum 2 ligger hemmets tredje sovrum. Det är något större än sovrum 2 och kan möbleras efter tycke även det.

WC/bad

Till höger om trappan ligger övervåningens badrum. Här får du både WC och badkar – ditt perfekta hemmaspa.

Klädkammare

Klädkammaren ligger intill badrummet och är tillräckligt stor att förvara dina favoritplagg i. Vik, häng och ställ upp allt du vill hålla snyggt.

Utemiljö

Den svarta fasaden håller ihop både huset och förrådet på baksidan. Förrådet ligger dessutom intill den smarta carporten där du kan parkera din bil på ett tryggt och smidigt sätt. Din gräsmatta och altan på baksidan är stora, liksom din gräsplätt på framsidan.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.