Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Mysigt tvåvåningshus med egen trädgård

I första längan i Lavendeln ligger detta hus på 121 kvadrat. Här har du utomhuskvadrat på både fram- och baksidan av huset som låter dig andas in frisk luft.

Vill du ha fler kvadrat att röra dig fritt på ute i det fria ligger Nackareservatet inte långt bort. Där kan du vistas bland skog och sjö tillsammans med familj och vänner. Även i grannskapet kan du umgås med grannar vid lekplatsen och utomhusgymmet. Här finns rum för din vardag, helt enkelt.

Entré

Entrén till huset välkomnar dig med lättskött klinkergolv samt en garderob och en klädhängare att hänga av kläder och skor på.

WC/dusch

Vidare välkomnar nedervåningens badrum dig med WC och dusch. Det ligger direkt till höger om entrén och har även det klinkergolv.

Tvättstuga

Klinkergolvet fortsätter även till vänster om entrén, där tvättstugan ligger. Detta rum når du antingen via grovingången på framsidan av huset, eller via köket som ligger längre in i huset. Här har du fristående torktumlare och tvättmaskin samt både yta och utrymme att bestyra tvätten på.

Vardagsrum

Vardagsrummet ligger rakt fram från entrén med trappan till övervåningen på höger sida. Här finns gott om plats att förvandla till både myshörna och lekhörna, beroende på dina preferenser. Du når dessutom din baksida via altandörren från vardagsrummet.

Kök och matplats

Till vänster om vardagsrummet finns en stor yta att ställa matbordet på, vilket är hemmets matplats. Vidare in ligger köket med stora bänkytor samt energisnåla vitvaror. Här kan hela familjen samlas och laga fredagsmiddagen tillsammans.

Allrum

På övervåningen ligger allrummet. Detta är ett rum att antingen behålla som det är eller dela upp och bygga ett extra rum från. Förvandla det till ett gästrum, sovrum eller hemmakontor.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum hittar du till höger om trappan, med dubbelfönster mot baksidan. Här har du rymliga kvadrat och skjutdörrsgarderober att göra till din favoritplats.

Sovrum 2

Bredvid sovrum 1 ligger sovrum 2. Fyll detta rum med en säng och nattduksbord och andra möbler du håller kära.

Sovrum 3

På andra sidan övervåningen ligger sovrum 3. Här blickar du ut mot framsidan av huset genom ditt fönster.

WC/bad

Övervåningens badrum ligger välplacerat mellan sovrum 1 och sovrum 3. Här har du WC och ett härligt badkar att koppla av i – ett perfekt litet hemmaspa att börja eller avsluta dagen i.

Klädkammare

För ett fullt hus krävs mycket förvaringsmöjligheter. Klädkammaren ligger till höger om trappan och rymmer både säsongsplaggen och favoritplaggen.

Utemiljö

Huset har en modern ljusgrå fasad. Bilen kan du parkera på framsidan och på baksidan hittar du ett förråd i samma färg som huset. I förrådet ryms allt från gräsklippare till skridskor. Din baksida har både altan och gräsplätt att spendera dina söndagar på.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.