Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Hus med fram- och baksida nära natur

I denna familjeidyll bor du nära både umgänge och ensamtid. Med egen trädgård, naturen runt hörnet och ett grannskap med lekytor och utegym kommer hela familjen att trivas.

Spendera dagen ute bland skog och sjöar i Nackareservatet, för att sen komma hem till ditt eget hus på 139 kvadrat. Här kan du koppla av på din baksida eller avnjuta en god middag inomhus vid din matplats. På vardagarna bor du bekvämt med gångavstånd till barnens skola och förskola – och även till kommunikationer.

Entré

Entrén ligger på husets kortsida och är det som välkomnar dig hem efter en dag till fots. Det lättskötta klinkergolvet låter dig ta med en del av naturen hem – vare sig det satt sig på skorna eller på barnvagnshjulen.

WC/dusch

Direkt till höger när du kliver in ligger nedervåningens badrum med WC/dusch. Här är det perfekta rummet när hela familjen trängs på övervåningens badrum – eller när du kommer hem efter en dag ute.

Tvättstuga

Rummet bredvid nedervåningens badrum är tvättstugan. Här har du gott om utrymme att sköta tvätten i lugn och ro med fristående tvättmaskin och torktumlare. Den extra grovingången från husets långsida gör det dessutom enkelt att hantera det som ett avskilt rum från huset.

Vardagsrum

I hallen ligger ett städskåp och en klädhängare välplacerat på väg mot vardagsrummet. Vardagsrummet består av generösa kvadrat som du kan möblera och inreda till en plats för avkoppling eller lek. Här hittar du dessutom trappan till övervåningen och altandörren till din trädgård.

Kök och matplats

Kyl, frys, köksbänk och diskmaskin hittar du i köket som ligger i halvöppen anslutning till vardagsrummet. Här finns dessutom gott om plats för ett stort matbord vilket familjen kan samlas kring.

Allrum

När vi tagit oss upp till övervåningen ligger ett allrum. Det är välplanerat och ger dig möjlighet att dela upp kvadratmeterna och utöka antalet sovrum till fyra. Eller ett arbetsrum, beroende på dina preferenser.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum har dubbelfönster mot baksidan och ingång till en av husets klädkammare.

Sovrum 2

På andra sidan övervåningen ligger sovrum 2. Här har du rymliga kvadrat att inreda med säng, nattduksbord och fina detaljer.

Sovrum 3

Intill sovrum 2 ligger husets näst största sovrum. Även här kan du inreda och möblera precis som det passar dig.

WC/bad

Övervåningens badrum har WC och badkar. Här finns rum för både avkoppling och morgonrutiner.

Klädkammare 1 och 2

Klädkammare 1 ligger i anslutning till sovrum 1. Och klädkammare 2 når du från allrummet/hallen på övervåningen. Här har du två perfekta utrymmen att vika, hänga och bevara dina favoritkläder i.

Utemiljö

Det svarta huset matchar de resterande husen perfekt i längans gråaktiga ton. På husets långsida hittar du en carport att förvara din bil i och på baksidan ligger förrådet som även det är svart. Här kan du förvara gräsklipparen, snickarverktygen, skidorna och barnens leksaker. På baksidan har du en fin altan och på framsidan har du en gräsplätt att odla och påta i.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.