Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Parhus i idylliskt läge nära naturreservat

På dina 121 kvadrat i detta parhus bor du med egen trädgård, tvättstuga och utomhusförråd. Här trivs hela familjen nära lekplats, natur och skolor.

Här bor du i ett grannskap anpassat efter hela familjen med lekplats för de små och utomhusgym för de stora. På helgerna kan ni ta med picknickkorgen och ge er ut till Nackareservatet som ligger runt hörnet. Passa på att njuta både till vardags och på fritiden – året om.

Entré

Entrén välkomnar dig in i hemmet. Här finns garderob och klädhängare som tar hand om dina ytterkläder – och ett klinkergolv som underlättar din städning.

WC/dusch

Till höger om entrén ligger nedervåningens badrum. Här finns WC och dusch i ett lättskött rum med klinkergolv.

Tvättstuga

Till vänster om entrén ligger tvättstugan. Detta är ett rymligt rum med städskåp, tvättmaskin och torktumlare. Här finns både tid och rum att tvätta i lugn och ro.

Vardagsrum

Fortsätter du rakt fram från entrén kommer du till vardagsrummet. Här finns både trappan upp till övervåningen och altandörren ut till baksidan. Resten av rummet kan du göra till ditt eget med mysig soffa och soffbord.

Kök och matplats

Köket och matplatsen har många kvadrat och stora ytor att laga favoritmåltiden på. Här finns även rum för ett stort matbord att samlas kring till frukost, lunch och middag.

Allrum

På övervåningen ligger det stora allrummet direkt vid trappan. Detta rum kan även delas upp och göras om till ett extra sovrum om familjen skulle utökas.

Sovrum 1

Sovrum 1 är hemmets största sovrum. Här finns skjutdörrsgarderober du kan hänga upp favoritplaggen i och ett fönster som blickar mot baksidan.

Sovrum 2

Alldeles intill sovrum 1 ligger sovrum 2. Här får du plats med både säng och nattduksbord – och en god natts sömn.

Sovrum 3

På andra sidan övervåningen finner du det tredje sovrummet, vilket är lika stort som sovrum 2. Här får du plats med din säng, men du kan även göra om rummet till ett arbetsrum eller hobbyrum om du inte skulle vara i behov av ett sovrum.

WC/bad

Här är hela familjens eget hemmaspa med WC och badkar. Det är just här alla i familjen både startar och avslutar dagen.

Klädkammare

Bredvid trappan ligger klädkammaren. Här är det perfekta rummet för kläder och annat som du vill förvara på ett bra ställe.

Utemiljö

Den mörkgråa fasaden till huset smälter fint in med resten av den moderna huslängan. Även förrådet på baksidan går i samma färg och rymmer både vinter- och sommarprylar. Bilen parkerar du tryggt och säkert på framsidan av huset. Du har både framsida och baksida med utomhuskvadrat att göra till dina egna smultronställen.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.