Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerat parhus med carport

Här bor du i ett parhus på 121 rymliga kvadrat. Med närhet till både natur och skolor kan du leva ett aktivt familjeliv i Lavendelns översta länga.

I detta parhus har du din egen carport, en rymlig baksida och ett grannskap anpassat till alla åldrar. Du kan välja mellan att träna på utegymmet eller leka i lekparken. Eller varför inte äta en god middag med familjen i din egen trädgård?

Entré

I entrén finns klädhängare och garderob så du snabbt ska kunna hänga av dig dina ytterkläder efter en aktiv dag ute i naturen.

WC/dusch

Direkt till höger när du klivit in i huset ligger nedervåningens badrum med WC och dusch. Perfekt för att slippa trängsel på övervåningens badrum.

Tvättstuga

Till vänster om entrén ligger husets tvättstuga, utrustad med tvättmaskin, torktumlare och städskåp. Hit kommer du antingen från husets framsida eller köket.

Vardagsrum

Efter entrén ligger trappan upp till övervåningen till höger. Fortsatt rakt fram ligger vardagsrummet. Här finns rum för både myshörna och lekhörna – samt altandörr ut till baksidan av huset.

Kök och matplats

Med rum för ett stort köksbord och utrustat med energisnåla vitvaror ligger köket i halvöppen planlösning till vardagsrummet. Här är hela familjens samlingspunkt för goda stunder.

Allrum

När vi har tagit oss upp till övervåningen möts vi av ett allrum. Vill du ha ett fjärde sovrum i hemmet är detta den perfekta platsen att placera det. Dela bara upp allrummet och förvandla några kvadrat till ett gästrum eller sovrum.

Sovrum 1

På ena sidan övervåningen, med fönster mot husets baksida, ligger det största sovrummet. Här får du skjutdörrsgarderob och utrymme för en stor säng.

Sovrum 2

Vägg i vägg med sovrum 1 ligger sovrum 2 – även detta rum med fönster mot baksidan.

Sovrum 3

På andra sidan övervåningen ligger sovrum 3. Det ligger intill det potentiella sovrummet som kan göras från allrummet.

WC/bad

Övervåningens badrum är utrustat med badkar och WC. Här är den perfekta platsen att varva ned efter en aktiv dag ute i naturen.

Klädkammare

Intill trappan ligger hemmets klädkammare. Här kan du förvara både kläder och prylar – det perfekta utrymmet för lite mer av livet, helt enkelt.

Utemiljö

Den mellangråa och moderna fasaden smälter väl in i denna huslänga. Och uteförrådet i samma färg låter dig förvara både skidor och gräsklippare. Du kan även förvara bilen tryggt i carporten intill huset. Här har du både fram- och baksida att göra till dina egna smultronställen och njuta av årstidernas charm.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.