Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerat hus med fram- och baksida

I ditt fristående hus på 139 kvadrat och med närhet till både natur och skolor bor du mitt i en familjeidyll. Här har du allt du behöver för en bekväm vardag med uteförråd, carport och tvättstuga.

I grannskapet har du både utegym och lekplats för en trivsam vardag för stora och små. Och för helgaktiviteter ligger Nackareservatet alldeles runt hörnet. Men kanske njuter du hellre i ditt eget hem – då har du turen att ha både fram- och baksida att andas ut på.

Entré

När du kommer in i huset möts du av ett lättskött klinkergolv – perfekt efter en dag ute i naturen.

WC/dusch

Direkt till höger från entrén fortsätter klinkergolvet i husets lilla badrum med WC/dusch. Detta är en perfekt placering för nedervåningens badrum, så familjen slipper trängas på övervåningens badrum.

Tvättstuga

Vägg i vägg med det lilla badrummet ligger hemmets tvättstuga – klinkergolv även här. Med fristående tvättmaskin och torktumlare, samt en stor yta, kan du sköta tvätten i lugn och ro i detta rum. Det finns dessutom en ingång från husets långsida, vilket gör tvätten ultimat under sommarmånaderna när du vill hänga ut den på baksidan.

Vardagsrum

I hallen på väg mot vardagsrummet ligger städskåpet och klädhängare för mer förvaring. Väl framme har du generöst med kvadrat att röra dig fritt på och göra till hela familjens favoritplats. Här finns även trappan upp till övervåningen.

Kök och matplats

I halvöppen planlösning till vardagsrummet ligger köket och matplatsen. Här får du energisnåla vitvaror i form av diskmaskin, kyl och frys. Du har mycket utrymme att ställa ett köksbord för hela familjen att samlas runt och rymliga bänkytor att laga middag tillsammans på.

Allrum

Väl uppe på övervåningen möts du av det stora allrummet. Detta rum kan enkelt delas av och göras om till ett fjärde sovrum – eller kanske ett hemmakontor eller hobbyrum för den delen.

Sovrum 1

Rakt fram från trappan ligger husets största sovrum. Förvandla detta till ditt eget krypin med fönster mot din trädgård.

Sovrum 2

På andra sidan övervåningen ligger sovrum 2. Det är något mindre än de övriga sovrummen. Här kan familjens minsting sova – om inte dina långväga gäster?

Sovrum 3

Precis intill sovrum 2 ligger sovrum 3. Det är ett perfekt rum att fylla med säng och skrivbord.

WC/bad

Till vänster om trappan ligger det stora badrummet. Här kan du koppla av efter en aktiv dag ute i naturen. Och med ett badkar blir det ett perfekt hemmaspa.

Klädkammare 1 och 2

Klädkammare 1 når du från sovrum 1 och klädkammare 2 når du från övervåningens hall. Dessa utrymmen är perfekt att förvara, hänga upp och vika finare kläder i. Kanske är det här vinterjackorna får sin plats? Eller finskjortorna?

Utemiljö

Den ljusgråa fasaden på ditt hem håller samman huset med utomhusförrådet. Förrådet är en praktisk plats att förvara både skidor och gräsklippare i. Du har även en carport att parkera bilen i. Framsidan av huset ligger i nordväst och baksidan ligger i sydöst. Dessa platser är perfekta att odla, snickra och umgås på.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.