Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymligt hus med uteplats i sydöst

Två våningar, fram- och baksida, carport, förråd och många öppna kvadrat. Det får du med detta fristående hus – samt ett grannskap anpassat för både stora och små.

Med Nackareservatet runt hörnet samt skolor och förskolor på gångavstånd är Lavendeln perfekt beläget för både helgaktiviteter och vardagens bekvämligheter. Grannskapet passar dessutom både stora och små med utegym och lekplats.

Entré

Klinkergolvet som möter dig i entrén är perfekt när du kommer hem från en dag ute i naturen. Det lättskötta materialet underlättar städning från både skor och barnvagnshjul.

WC/dusch

Direkt till höger om den långsmala hallen som leder mot vardagsrummet ligger hemmets minsta badrum med WC/dusch. Perfekt att komma hem till efter en dag ute i grannskapet.

Tvättstuga

Alldeles intill det lilla badrummet ligger tvättstugan. Hit kommer du både från hallen och hemmets långsida från utsidan. Här finns allt du behöver för att sköta hela familjens smutstvätt – i lugn och ro.

Vardagsrum

Det rymliga vardagsrummet är en perfekt samlingsplats för familjen. Här finns rum för både mys och lek, vardag och fest. Från vardagsrummet kommer ni dessutom ut till terrassen på baksidan av huset.

Kök och matplats

Det avlånga köket i halvöppen planlösning till vardagsrummet har många stora ytor för hela familjen att laga middag tillsammans kring. Vitvarorna är energisnåla och matplatsen är rymlig; perfekt för en mellanstor familj.

Allrum

Trappan till övervåningen ligger i mitten av huset och skiljer köket och hallen åt. På övervåningen kommer du direkt till det stora allrummet. De luftiga kvadratmeterna går enkelt att dela upp och göra ett extrarum av. Kanske ett extra sovrum, kontor eller hobbyrum?

Sovrum 1

Rakt fram och till höger ligger det stora sovrummet. Med skjutdörrsgarderober och många kvadrat får det plats mer än en säng i detta rum.

Sovrum 2

På andra sidan övervåningen ligger sovrum 2. Det här rummet är lite mindre och passar perfekt för den minsta i familjen – eller kanske som gästrum?

Sovrum 3

Bredvid sovrum 2 ligger sovrum 3. Här ryms säng och skrivbord och annat som gör rummet mysigt att sova i.

WC/bad

Badrummet ligger till höger om trappan på övervåningen. Här är hela familjens utrymme att koppla av med badkar och WC – lägligt placerat bland husets sovrum.

Klädkammare

Klädkammaren ligger bredvid badrummet. Här kan du sortera dina finkläder, förvara friluftskläderna eller lägga undan hobbyprylarna.

Utemiljö

Husets fasad är i en mellangrå färg som smälter perfekt in i huslängans gråskala. Förrådet som ligger på baksidan bredvid terrassen är i samma gråa färg och rymmer både sommarens och vinterns alla maskiner. Framsidan ligger mot nordväst och baksidan ligger mot sydöst. Här har du många utomhuskvadrat att förvandla till dina smultronställen. Carporten ligger på husets långsida och utgör en perfekt plats för bilen.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.