Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Familjevänligt hus nära naturen

Njut av att bo i längan längst ut i grannskapet, nära både natur och citypuls. I detta tvåvåningshus med fram- och baksida trivs både stora och små – sommar som vinter.

Låt barnen springa av sig på lekplatsen medan du tränar på grannskapets utegym. Här finns utrymme för både vardag och helg med skolor och förskolor på gångavstånd samt Nackareservatet alldeles runt hörnet.

Entré

När du kliver in i huset och den lilla entrén möts du av en öppen sikt fram mot vardagsrummet och uteplatsens glasdörr.

WC/dusch

Till höger om entrén ligger nedervåningens WC/dusch. Rummet är välplacerat direkt när du kommer in genom ytterdörren och är perfekt för att slippa trängsel på övervåningens badrum.

Tvättstuga

Från hallen når du även tvättstugan med separat tvättmaskin och torktumlare. Det finns dessutom en grovingång till tvättstugan från husets långsida – perfekt när du hänger upp tvätten på baksidan.

Vardagsrum

På vägen mot hemmets vardagsrum ligger ytterligare förvaringsmöjligheter och städskåp. I det rymliga vardagsrummet finns plats för både soffhörna och lekhörna. Här ligger även trappan upp till övervåningen.

Kök och matplats

I anslutning till vardagsrummet, i en halvöppen planlösning, ligger det luftiga köket. Här finns klimatsmarta vitvaror, gott om utrymme på köksbänken och mycket plats för ett köksbord med rum för hela familjen.

Allrum

Vi tar oss upp till övervåningen. Här möts du av ett allrum som enkelt kan delas upp och bidra till ett fjärde sovrum om familjen skulle få utökning – eller om du vill skaffa ett hemmakontor.

Sovrum 1

Sovrum 1 ligger rakt fram från trappan och är det större i huset. Här ryms säng och skrivbord – och självklart mer förvaringsmöjligheter.

Sovrum 2

I andra änden av huset ligger det andra sovrummet. Här har du utsikt mot framsidan och den stora gräsplätten framför huset.

Sovrum 3

Precis intill sovrum 2 ligger sovrum 3. Här är hemmets näst största sovrum som passar perfekt för både stora och små.

WC/bad

Det större badrummet är hemmets perfekta hemmaspa – med både WC och badkar. Det är här dagen både börjar och slutar för de flesta i familjen, men det finns även rum för avkoppling.

Klädkammare 1 och klädkammare 2

Med ingång från sovrum 1 ligger klädkammare 1 – den perfekta platsen att färgsortera dina kläder och hänga upp finskjortorna på. Klädkammare 2 har ingång från övervåningens hall och är lite mindre än klädkammare 1. Här kan hela familjen förvara skor och vinterkläder.

Utemiljö

Från hemmets vardagsrum kommer du ut till den stora uteplatsen med rymlig terrass. Här finns ett förråd som går i samma färg som husets fasad; svart. Vid sidan av huset, intill tvättstugans grovingång, ligger carporten där du tryggt kan parkera din bil.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.