Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Fristående hus med gavelläge

Här bor du längst ut på gatan – lite mer avskilt med endast ett hus bredvid ditt. Med 158 kvadrat och en rymlig uteplats att röra sig på kan hela familjen trivas – både i huset och i grannskapet.

Nära både stadspuls och natur bor du praktiskt för hela familjen. Här har ni två våningar och en uteplats att röra er på samt nära till lekplatser, utegym och gräsplaner. Både omgivningen och huset är praktiskt med en carport att parkera bilen i och ett fristående förråd att förvara skidor och gräsklippare i.

Entré

Ett lättskött klinkergolv välkomnar dig när du kommer in i huset. Här finns gott om förvaringsutrymme, ett städskåp samt mycket plats att parkera barnvagnen och ställa ned matkassarna på.

WC/dusch

Bredvid hallen ligger nedervåningens WC med dusch. Ett perfekt rum att ha, så hela familjen slipper trängas i övervåningens badrum.

Tvättstuga

Vägg i vägg med WC-rummet ligger hemmets tvättstuga. Här finns separat tvättmaskin och torktumlare samt gott om utrymme att sköta tvätten i lugn och ro – när du själv bestämmer att ta tag i den.

Vardagsrum och kök

När du fortsätter rakt fram från entrén och genom hallen möts du av det öppna vardagsrummet. Här finns gott om plats för både mys- och hobbyhörna. Köket ligger på andra sidan trappan, i halvöppen planlösning till vardagsrummet. Här finns gott om yta att laga storkok tillsammans med familjen och både kyl och frys är energisnåla. Även köksbord ryms på matplatsen.

Allrum

En trappa upp på övervåningen ligger det stora allrummet. Rummet kan enkelt delas upp och göras till ett fjärde sovrum för den lite större familjen.

Sovrum 1

Sovrum 1 ligger rakt fram när du kommit upp från trappan. Här har du rymliga kvadrat att göra till dina egna med fyra skjutdörrsgarderober.

Sovrum 2

På andra sidan övervåningen ligger det minsta sovrummet. Här ryms säng, skrivbord och annat som passar familjens minsting.

Sovrum 3

Vägg i vägg med det minsta sovrummet ligger det näst största. Här kan du placera en härlig säng och ett skrivbord för läxor eller hemmajobb. Kanske vill du helt enkelt göra detta rum till ditt hobbyrum eller hemmakontor?

WC/bad

På övervåningen ligger hemmets största badrum med badkar. Detta är den perfekta platsen för hemmaspa och avkoppling.

Klädkammare

Intill badrummet finns en klädkammare. Här kan du hänga upp ömtåliga kläder eller vika ihop dina favoritplagg i snygg färgordning.

Utemiljö

Det mörkgråa huset har en modern fasad. Vid sidan av huset finns en carport att parkera bilen i. Baksidans terrass är rymlig och även på framsidan har du möjlighet att nyttja utomhuskvadraten. På baksidan finns dessutom ett förråd att förvara både sommarens och vinterns leksaker och prylar i.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.