Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Lev nära skolor och natur i trivsamt kedjehus

I ditt nya kvarter har barnen nära till lekkamraterna och skolan. I hemtrevliga Ältadalen finns goda kommunikationer till city och många natursköna utflyktsmål för friluftsfamiljen.

I ditt nya hus på 123 kvadratmeter finner du ett välplanerat hem med snygg förvaring och stora utemiljöer för sommarkvällen. Du har möjligheter till umgänge inomhus och utomhus och öppen planlösning i den sociala nederdelen av huset. Utanför dörren njuter du av stora naturområden och enkel tillgång till att närservice.

Vardagsrum och kök

I vardagsrum och kök med öppen planlösning finns stora ytor för sällskapliga tillställningar. Här har du plats för både ett stort matbord och en större sittgrupp. Kökets smakfulla design från Marbodal kan du enkelt kombinera med din egen stil. Med keramisk spishäll och energismarta lösningar.

Uteplats

Du når din nya altan via vardagsrummet. Här finns trädäck för middagsbordet och gräsmatta för kubbturneringen. Du har mysig sol till morgonkaffet. Här finns även ett förråd som rymmer utemöblerna under vinterhalvåret.

Entré och duschrum

Den öppna hallen har klinkerplattor på golvet och en snygg garderob som döljer ytterkläderna. Du hittar det praktiska duschrummet precis intill, fullt utrustat med hörndusch, under- och spegelskåp samt stilren helkaklad vägg.

Tvättstuga med separat entré

Tvättstugan nås antingen via köket eller via den separata ingången. Här kan du och barnen tillsammans vika tvätten på den smarta arbetsbänken. Tvättmaskinen och torktumlaren från Electroux är energismarta.

Allrum

På övervåningen finner du allrummet. Här finns ett perfekt extra utrymme att använda som exempelvis tv-rum, arbetsrum eller som en lekhörna för barnen.

Klädkammare

Klädkammaren i huset hittar du på övervåningen i direkt anknytning till sovrum två. Här har du smidig förvaring där du enkelt kan organisera kläderna. Med stilren ekparkett och god belysning.

Sovrum 1 och 2

Placerade bredvid varandra hittar vi sovrum ett och två. Det ena är på tretton kvadratmeter och passar som föräldrarnas sovrum och det andra är lite mindre och passar som barnkammare. Båda rummen vetter mot husets gröna baksida.

Badrum

Det andra badrummet, smart placerat nära alla sovrum på övre plan, är utrustat med badkar och helkaklade väggar. Här finns bra förvaring och lättstädat klinkergolv.

Sovrum 3

Via allrummet når du sovrum tre. Det är på åtta kvadratmeter och passar också bra som barnkammare. Eller kanske bara lekrum.

Framsidan av huset

Framför ditt nybyggda hus har du en liten gräsmatta där du kan plantera växterna eller ställa stolen för morgonkaffet. Du har också din egen uppfart där du kan parkera bilen.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla på baksidan.

 • USP Special feature Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är stor och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Husen i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det skapar en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor att växa och frodas i.

 • USP Common facilities Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Livet med småbarn innebär ofta att man spenderar mycket av sin fritid intill bostaden. Då är det skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär när det är mörkt och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat, eller socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ska det vara fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben