Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2
Till Salu

Ältadalen Bostadsrätt

Säljstart: Fler bostadsrätter släpps maj 2017. Inflyttning: Preliminärt hösten 2018

Ältadalen Bostadsrätt i Ingrid Marie

Husen i Ältadalen är Svanenmärkta. Varje tomt och uteplats är unikt anpassade till den kuperade miljön. Det är ett barnvänligt och tryggt område nära natur och skola samt cykelavstånd till centrum.

Vi planerar ett helt nytt och barnvänligt område i Älta. När området är klart kommer här finnas ca 220 stycken bostäder i blandad småhusbebyggelse. Vi planerar att bygga villor, kedjehus och radhus i storlekar mellan 93 kvm – 159 så här finns något för alla oavsett om du har en liten eller stor familj. I det här området erbjuder vi två olika upplåtelseformer – bostadsrätt och äganderätt. De hus som presenteras här är bostadsrätter, det innebär att du äger en andel av ett hus med bostadsrätt. Tillsammans med de övriga medlemmarna i bostadsrättsföreningen äger och förvaltar ni byggnader, mark och allmänna utrymmen gemensamt. Avgiften man betalar till föreningen är både till underhåll och framtida renoveringar.

Vi släpper fler hus i slutet av maj 2017.

Försäljningen av våra första hus i området gick väldigt bra och vi kommer att släppa fler hus i slutet av maj 2017. Ifall du redan är VIP kund så kommer du att få all information du behöver för att boka. Ifall du inte är VIP kund så anmäl dig i formuläret nedan.

Hemfakta

Bostadstyp
Fristående hus
Antal rum
5
Antal bostäder
22 st
Pris
4 950 000 - 5 600 000 Kr
Storlek
123 - 125 m²

Kontakt

Ann-Sofie  Ljung
Ann-Sofie Ljung

070-6635248

Kontakta mig

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Gör en intresseanmälan

Få löpande information via e-post. Helt kostnadsfritt!

Fakta om närområdet

30 min
från T-Centralen
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Det här ingår i Tryggt Boende™

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer

Med fokus på hållbarhet

Framtidens boende kräver större hänsyn till miljön och bostäder som håller hög kvalitet. Läs mer