Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm - Ingrid Marie
Slutsålt

Ingrid Marie i Ältadalen – Bostadsrätter

Ältadalen Bostadsrätt i Ingrid Marie

Ägandeform:
Bostadsrätt

Det här grannskapet är slutsålt. Letar du efter ett nytt hem?

Sök efter liknande nyproduktion

Beskrivning

Ältadalen Bostadsrätt i Ingrid Marie

Husen i Ältadalen är Svanenmärkta. Varje tomt och uteplats är unikt anpassade till den kuperade miljön. Det är ett barnvänligt och tryggt område nära natur och skola samt cykelavstånd till centrum.

I Ältadalen ligger husen fint grupperade längs lokalgator med trottoarer, inramade av grönskande häckar. Trädgårdar och innergård bjuder in till lek och avkoppling lika väl som till grillfester med grannarna. Alla våra hus i Ältadalen är Svanenmärkta, vilket innebär att vi har tagit extra hänsyn till miljön. För dig ger det ett bättre inomhusklimat och en lägre energiförbrukning som sparar både miljön och den egna ekonomin.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla på baksidan.

 • Det lilla extra

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är stor och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • Hållbara lösningar

  Husen i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det skapar en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor att växa och frodas i.

 • Gemensamma utrymmen

  Livet med småbarn innebär ofta att man spenderar mycket av sin fritid intill bostaden. Då är det skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär när det är mörkt och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat, eller socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ska det vara fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.