Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Lägenhet i Kista

Lägenhet i Kista

Söker du efter en nyproducerad lägenhet i Kista? Allt fler söker sig till Stockholm och dess kranskommuner, vilket gjort att efterfrågan på nya lägenheter i Kista med omnejd ökar. Hos Bonava skapar vi hem och levande bostadsområden, och vi hoppas du finner en bostadspärla som speglar dina behov.

Bonava har skapat nya hem sedan 1930-talet, och vi fokuserar alltid på helheten då ett hem är så mycket mer än fyra väggar. Att flytta in i en nyproduktion är en dröm, delad av många. Våra inredningskoordinatorer har tagit fram två olika stilar att välja mellan. Här på sidan finner du all information du behöver om nyproducerade lägenheter i Kista.

Lägenheter i ständigt växande Kista

Kista, beläget norr om Stockholm, lockar till sig både privatpersoner och företag. Kista är en modern och livfull kommun med många nystartade företag, skolor och mötesplatser som smälter in i stadsplaneringen. Hit flyttar allt från unga vuxna till barnfamiljer och pensionärer eftersom området erbjuder ett brett utbud av bostäder och aktiviteter som passar alla åldrar.

Med endast sjutton minuter in till T-centralen är Kista ett bra alternativ för dig som arbetar i Stockholm men som inte vill bo mitt i staden. Du får det bästa av två världar helt enkelt: storstadspulsen och lugnet. Är du ute efter shopping behöver du inte ta dig längre än till Kista galleria. Låt timmarna försvinna iväg i de nästan 200 butiker som finns, bowlinghallen eller Go-Cart centret och få minnen för livet.

Skapa dig ett liv i Kista med Bonava. Nedan ser du vårt utbud av lägenheter.