Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Lägenhet i Kista

Lägenhet i Kista

Söker du efter en nyproducerad lägenhet i Kista? Allt fler söker sig till Stockholm och dess kranskommuner, vilket gjort att efterfrågan på nya lägenheter i Kista med omnejd ökar. Hos Bonava skapar vi hem och levande bostadsområden, och vi hoppas du finner en bostadspärla som speglar dina behov.

Bonava har skapat nya hem sedan 1930-talet, och vi fokuserar alltid på helheten då ett hem är så mycket mer än fyra väggar. Att flytta in i en nyproduktion är en dröm, delad av många. Våra inredningskoordinatorer har tagit fram två olika stilar att välja mellan. Här på sidan finner du all information du behöver om nyproducerade lägenheter i Kista.

Lägenheter i ständigt växande Kista

Kista, beläget norr om Stockholm, lockar till sig både privatpersoner och företag. Kista är en modern och livfull kommun med många nystartade företag, skolor och mötesplatser som smälter in i stadsplaneringen. Hit flyttar allt från unga vuxna till barnfamiljer och pensionärer eftersom området erbjuder ett brett utbud av bostäder och aktiviteter som passar alla åldrar.

Med endast sjutton minuter in till T-centralen är Kista ett bra alternativ för dig som arbetar i Stockholm men som inte vill bo mitt i staden. Du får det bästa av två världar helt enkelt: storstadspulsen och lugnet. Är du ute efter shopping behöver du inte ta dig längre än till Kista galleria. Låt timmarna försvinna iväg i de nästan 200 butiker som finns, bowlinghallen eller Go-Cart centret och få minnen för livet.

Skapa dig ett liv i Kista med Bonava. Nedan ser du vårt utbud av lägenheter.