Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bostadsrätt i Kista

Bostadsrätt i Kista

Letar du efter ditt drömboende i Kista? Kista är en växande och populär stadsdel i norra Stockholm som blivit en central plats för företagande i Stockholm. Bonava skapar hem och levande platser i Kista och vi hoppas du finner en bostad som talar till dig och dina behov.

Att flytta in i en nyproducerad bostad är en unik upplevelse många drömmer om. Du får både vara med och klä in din bostad så som du vill ha det, men även se ditt nya bostadsområde växa fram. Bonava har sedan 1930-talet förverkligat bostadsdrömmar och bidragit till mer levande bostadsområden. Vår filosofi är att se till helheten av ett bostadsområde och skapa bostäder som är bra både för människor och miljö. Delar du vår filosofi hoppas vi att du finner en bostad som tilltalar dig.

Nyproducerade bostadsrätter i företagstäta Kista

Kista är en växande förort som lockar till sig både företag och privatpersoner. I och med utvecklingen väljer många att flytta till Kista vilket i sin tur leder till ett uppsving för lokala verksamheter som restauranger, butiker och andra nyetableringar.

Många stora koncerner har placerat sina huvudkontor i Kista men även yngre företag väljer att etablera sig med Kista som bas. Från Kista tar dSu dig snabbt och enkelt in till Stockholms mer centrala delar med tunnelbanans blå linje. Men handlar det om att shoppa kläder eller ta en fika behöver du inte ta dig längre än till Kista Galleria. Med över 180 butiker, bowlinghall och Go-cart center är det enkelt att skratta iväg flera timmar.