Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Hus Huddinge

Köp hus i barnvänliga Huddinge

Tankar på att gräva ned era rötter i Huddinge? Bonava skapar nyproducerade hus i Huddinge med fokus på att ta fram levande bostadsområden. När vi skissar på ett nytt hus försöker vi alltid att ha bostadsmiljön i åtanke. Vi vill skapa hemtrevliga och levande grannskap där du och din familj kan leva och bo under en längre tid.

Med ett husköp kommer ansvar, men även en otroligt stor frihetskänsla. Lockar en egen trädgård där du kan odla dina grönsaker? Eller en stor altan som bjuder in till grillkvällar med nära och kära? Om du köper ett nytt hus i Huddinge hamnar du i en lugn och harmonisk miljö, perfekt att låta barnen växa upp i. Här finns fina grönområden, bra cykelvägar och tre vackra badsjöar.

Ett citynära småstadsliv

I Huddinge har du nära till det mesta. I Huddinge Centrum finns ett stort utbud av butiker och mataffärer samt en rad olika restauranger. Här kan du tillbringa tid med familjen på helgerna eller enkelt handla efter arbetsdagen. På torget i centrum kan du sitta en försommardag och njuta av en kopp kaffe och leva ett citynära småstadsliv. Det sägs att de som flyttar till Huddinge tenderar att stanna kvar under en längre tid. Vilket inte är så konstigt då Huddinge är ett av Stockholms mest lugna och trygga områden. Allt du behöver finns inom räckhåll och är du intresserad av att åka in till Stockholm city tar det bara femton minuter.

Med pendeltåget kan du enkelt ta dig från Huddinge till stora delar av Stockholmsregionen vilket gör att det är lätt att arbetspendla när du väljer att bo här. När det kommer till serviceutbud som apotek, bibliotek, vårdcentraler samt biograf finns allt du kan önska i centrum, och för dig som bor en bit utanför centrala Huddinge är det endast några minuters cykel- eller promenadväg för att ta sig dit.