Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Välkommen att boka visning av Newton.

Beskrivning

Rymlig trea nära både natur och city

I Newton bor du välplacerat mellan citypulsen och skärgårdslivet. Här trivs stora som små med det mesta på behagligt avstånd. Och hemma på dina 72 kvadrat finns rum för både livet och familjen.

Newton är det perfekta grannskapet för familjen. Här bor ni med en kreativ innergård precis utanför dörren – välkomna att ta del av det grönskande orangeriet och den inspirerande lekplatsen.

Hall

Hallen är rymlig och praktisk med både garderob och städskåp precis innanför dörren.

Sovrum 2

Direkt till höger om hallen ligger hemmets minsta sovrum. Det erbjuder åtta kvadrat och en garderob. Du väljer själv om det blir ett sovrum, ett hemmakontor eller ett gästrum.

Badrum

Vägg i vägg med sovrum 2 ligger det rymliga badrummet. Här finns tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagen. Du kan även koppla av i hörnduschen och på toaletten.

Kök

Ditt rymliga kök är perfekt för familjen. Här finns energisnål diskmaskin, kyl och frys som låter dig laga mycket mat med gott samvete. Det finns även rum för ett köksbord som familjen kan samlas runt.

Vardagsrum

I halvöppen planlösning till köket ligger vardagsrummet med en generös yta. Se till att få till den där myshörnan med TV och soffa.

Sovrum 1

Från vardagsrummet fortsätter du in i det större sovrummet. Här har du tretton kvadrat att möblera med en stor säng, dubbelfönster mot innergården och en dörr in till hemmets klädkammare.

Klädkammare

Här har du lyxen att ha en klädkammare – perfekt för familjens kläder och prylar.

Balkong

Perfekt placerad från köket ligger hela familjens utomhuskvadrat. Balkongen är rymlig och låter er möblera den precis som ni själva vill. Kanske med en grill och lite växter?

Bilder
Området
 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett orangeri

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande orangeri. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.