Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 49 m², Lägenhet 61402

Beskrivning

Öppen tvåa med förvaring och balkong

Nyproduktion med inflyttning från våren 2023. Visning sker i visningsbod där grannskapet kommer växa fram. I denna öppna tvåa får du plats med alla dina prylar – och dig själv. Här finns både förvaringsutrymmen och kvadratsmarta ytor. Och utöver dina 49 kvadrat har du en rymlig balkong att rensa tankarna på.

Från balkongen blickar du ut över det kreativa grannskapet. Här växer gemenskapen med grannarna i både orangeriet och på lekplatsen. Kanske tar du dig lite längre bort och även njuter av dagar ute i det närliggande naturreservatet?

Hall

När du kommer in i din lägenhet välkomnar hallen dig med mycket yta att ta in både matkassar och ytterkläder på. Du kan hänga av dig på hatthyllan eller i garderoben och det finns till och med plats för städredskapen i städskåpet.

Förråd

Ännu mer praktiskt är det att komma hem till lägenhetsförrådet som ligger direkt till höger om entrén. Här har du två kvadrat att ställa in allt från friluftsprylar till kläder.

Badrum

Till vänster om hallen ligger ett annat välplacerat rum; badrummet. Här kan du sköta om din vardag med både kombimaskin och hörndusch.

Kök och vardagsrum

När hallen tar slut kommer du till hemmets största och mest öppna rum; köket och vardagsrummet. Den öppna planlösningen låter er umgås oavsett om ni lagar mat eller kollar på TV. I vardagsrummet ryms både soffhörna och matbord och i köket ryms flera kockar runt arbetsbänken. Du har dessutom en kombinerad kyl och frys samt en praktisk diskmaskin – självklart energisnåla.

Sovrum

Från vardagsrummet kommer du in i ditt generösa sovrum. Här har du elva kvadrat och en skjutdörrsgarderob att möblera och inreda.

Balkong

Kliv ut på balkongen från vardagsrummet och njut av den vackra utsikten över grannskapet. Här kanske du tar ett och annat morgonkaffe eller äter en och annan brunch med vännerna?

Bilder
Området
 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett orangeri

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande orangeri. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.