Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Nytt lägre pris

Prissänkt

Missa inte chansen att bli en av grannarna i Newton. Denna tvåa har vi sänkt priset på, från 3 195 000 kr till 2 650 000 kr.

Beskrivning

Familjevänlig trea i kreativt grannskap

I Newton trivs hela familjen – här bor ni välplacerat med närhet till både citypuls och naturreservat. Och så nära som på innergården finner ni lekplats och orangeri som inspirerar stora som små.

Här finns allt från skog och sjö till skolor och förskolor på behagligt avstånd. Så med rum för både vardag och fritid är det här platsen ni kan forma er egen vardag på – välkomna till Newton.

Hall

Din rymliga hall välkomnar dig med hatthylla för jackan, städskåp för moppen och en garderob för allt du kan tänkas vilja förvara.

Sovrum 2

Höger om hallen ligger hemmets minsta sovrum på åtta kvadrat. Med en inbyggd garderob ryms både du och dina kläder. Kanske blir detta rum ett hemmakontor eller ett gästrum – om inte minstingens sovrum?

Badrum

Intill sovrum 2 ligger badrummet. Här finns tvättmaskin och torktumlare samt en hörndusch som gör din vardag lite smidigare.

Kök

Ett rymligt kök är perfekt för familjen. Här ryms flera kockar och ett matbord att samlas kring – och energisnåla och stora vitvaror som underlättar matlagningen.

Vardagsrum

Den halvöppna planlösningen låter familjen samlas mellan köket och vardagsrummet. Här finns gott om plats för en soffhörna där ni kan spendera lediga kvällar.

Sovrum 1

Hemmets kanske mest avkopplande plats finner du längst in i lägenheten på tretton kvadrat; sovrummet. Med dubbelfönster och plats för en dubbelsäng kan du inte annat än sova gott här.

Klädkammare

Den praktiska klädkammaren når du via sovrum 1. Här finns rum att sortera och organisera både kläder och prylar.

Balkong

Från vardagsrummet når du balkongen. Den är på fem kvadrat och redo att fyllas med möbler och kärlek.

Fördelar med Newton

Gemensamt växthus och pergola

Solceller

Nära Vega pendeltågsstation

Nära natur, vatten och friluftsområden.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett växthus

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande växthus. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här
 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Virtuell visning

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.