Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Till salu

3 Rum, 72 m², Lägenhet 61204

Välkommen att boka visning av Newton.

Beskrivning

Rymlig trea nära naturen

Nyproduktion med inflyttning från våren 2023. Visning sker i visningsbod där grannskapet kommer växa fram. I denna familjevänliga trea trivs hela familjen nära natur, skog och sjö. Den härliga balkongen ger er även några extrakvadrat att andas ut på direkt från hemmet.

På innergården finns både lekplats och orangeri. Kreativiteten och den gröna oasen i grannskapet är en härlig plats för stora och små att koppla av och hålla sig aktiva på.

Hall

I hallen möts du av garderob och hatthylla – perfekt för familjens ytterkläder. Här står även det praktiska städskåpet redo för allt från dammsugare till dammvippa.

Sovrum 2

Hemmets minsta sovrum ligger till höger om entrén och är på åtta kvadrat. Här finns en garderob och gott om plats för en säng.

Badrum

Vägg i vägg med sovrum två ligger badrummet. Här kan ni sköta både tvätt och hygien med tvättmaskin, torktumlare och hörndusch.

Kök

Längst ned i hallen har du köket som ligger i halvöppen planlösning till vardagsrummet. Med energisnål kyl, frys och diskmaskin kan ni laga mat i stora portioner och med gott samvete. Här ryms även ett köksbord för familjen att samlas kring.

Sovrum 1

Här har du 13 kvadrat att sova gott på. Hemmets största sovrum rymmer en stor säng, garderober och kanske någon annan trevlig möbel. Klädkammaren nås även från detta sovrum.

Klädkammare

Från det stora sovrummet kommer du in i den rymliga klädkammaren. Den är praktisk och låter hela familjens plagg sorteras och organiseras.

Balkong

Från köket kommer du till balkongen på fem kvadrat. Det är den perfekta platsen att starta och avsluta dagen på.

Bilder
Området
 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett orangeri

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande orangeri. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.