Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Till salu

2 Rum, 49 m², Lägenhet 51504

Välkommen att boka visning av Newton.

Beskrivning

Miljövänlig tvåa nära naturen

I denna Svanenmärkta tvåa finns allt du kan tänkas behöva för en bekväm och smart vardag. Och den aktiva livsstilen kan det naturnära läget erbjuda.

I Newton får du så mycket mer än dina 49 kvadrat – du får ett helt grannskap. Från din balkong får du utsikt över den kreativa innergården, på vilken det finns både orangeri och lekplats. Välkommen att forma din egen vardag.

Hall

Den avlånga hallen i denna lägenhet erbjuder mer än bara en generös yta. Du får även en rymlig skjutdörrsgarderob att hänga av dig både kläder och prylar i.

Badrum

Vidare rakt fram i hallen ligger badrummet. Här ryms mer än dina rutiner, du får en kombimaskin och en hörndusch som hjälper dig att sköta din vardag.

Kök och vardagsrum

Direkt till höger om ingången till din lägenhet hittar du hemmets hjärta; köket och vardagsrummet. På denna öppna yta ryms både köksbord och soffhörna. Och din kombinerade kyl och frys samt diskmaskin är alla energisnåla. Perfekt för matlagning med gott samvete.

Sovrum

Intill badrummet ligger sovrummet. Här får du en praktisk skjutdörrsgarderob som låter dig sortera och organisera alla dina favoritplagg. Dessutom får du 12 kvadrat att inreda och möblera efter eget tycke och smak.

Balkong

Din balkong når du från ditt sovrum. Här kan du koppla av med en kopp kaffe i handen och blicka ut över den kreativa innergården. Det är den perfekta platsen att både börja och avsluta dagen på.

Bilder
Området
 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett orangeri

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande orangeri. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.