Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Reserverad

1 Rum, 34 m², Lägenhet 51402

Välkommen att boka visning av Newton.

Beskrivning

Kvadratsmart etta med balkong mot innergården

Nyproduktion med inflyttning från våren 2023. Visning sker i visningsbod där grannskapet kommer växa fram. Här har du 34 kvadrat som är välplanerade, praktiska och genomtänkta. Utöver dessa har du fem utomhuskvadrat som blickar ut över en innergård som tillsammans med balkongen gör ditt hem större.

I Newton bor du naturnära och kreativt. På innergården finns ett grönskande orangeri där du med gröna fingrar kan odla egna tomater och chillifrukter. Och på behagligt avstånd har du både bekvämligheter och natur.

Hall

En rymlig hall är perfekt att komma in i efter en stund utomhus eller inhandling av matvaror. Här finns en hatthylla för ytterkläderna och även ett städskåp – perfekt när du enkelt vill sopa upp gruset från skorna.

Badrum

Välplacerat, direkt till vänster om entrén, ligger badrummet. Här kan du tvätta kläderna i kombimaskinen och skölja av dig själv i hörnduschen.

Kök och vardagsrum

När du kommer förbi hallen möts du av garderober som låter dig förvara både kläder och prylar. De står i ett stort rum som tillsammans utgör köket och vardagsrummet. Här finns kombinerad kyl och frys, rum för matbord och soffhörna samt en halvt avskild del för din säng.

Balkong

Kliv ut på balkongen från köksdelen och njut av den friska luften samt utsikten över den grönskande innergården. Här har du fem kvadrat att möblera med både grill och gröna växter.

Bilder
Området
 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett orangeri

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande orangeri. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.