Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Till salu

2 Rum, 61 m², Lägenhet 51001

Välkommen att boka visning av Newton.

Beskrivning

Kvadratsmart tvåa med mycket förvaring

Nyproduktion med inflyttning från våren 2023. Visning sker i visningsbod där grannskapet kommer växa fram. I denna välplanerade tvåa har du rymliga och separata ytor – perfekt för både umgänge och egentid. Du har många förvaringsmöjligheter och en stor uteplats som riktar sig mor den kreativa innergården, vilket bjuder in till en aktiv fritid.

Med innergården bara några meter från ditt hem kan du alltid hålla dig sysselsatt. Här finns ett grönskande orangeri och en inspirerande lekplats. Upptäck gemenskapen och kreativiteten där eller ta dig en bit utanför grannskapet och upptäck den närliggande naturen med skog och sjö.

Hall

När du kommer in i ditt nya hem kan du direkt hänga av dig dina ytterkläder på klädhängaren eller i garderoben.

Förråd

Till höger om entrén ligger lägenhetsförrådet på hela tre kvadrat. Här kan du förvara både kläder och friluftsprylar.

Vardagsrum

Fortsätter du rakt fram från hallen kommer du till det rymliga vardagsrummet. Här finns gott om yta för en mysig soffgrupp och annat som får dig att känna dig hemma i lägenheten.

Klädkammare

Till vänster om vardagsrummet ligger en hall, varifrån du når klädkammaren. Här har du fyra kvadrat att hänga upp och sortera dina favoritplagg i. Kanske även annat nödvändigt?

Badrum

Mitt emot klädkammaren ligger badrummet. Med en hörndusch och kombimaskin kan du sköta om både din och hemmets vardag här inne.

Kök

Vid hallens slut ligger köket. Här kan du laga mat med gott samvete – alla vitvaror, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin, är energisnåla. Det ryms även ett stort köksbord att samla vänner och familj kring.

Sovrum

På andra sidan lägenheten, intill vardagsrummet, ligger sovrummet. Här har du hela 14 kvadrat att koppla av och sova gott på. Du har en skjutdörrsgarderob för kläderna. Och en stor yta för en stor säng. Ditt dubbelfönster blickar mot uteplatsen och innergården.

Uteplats

Uteplatsen är på 13 kvadrat och nås via vardagsrummet. Med vackra buskar som avgränsar den grönskande innergården från din uteplats kan du dricka morgonkaffet ifred på dina utomhuskvadrat. Kanske pyntar du din uteplats med växter och utemöbler?

Bilder
Området
 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett orangeri

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande orangeri. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.