Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Rymlig fyra med kreativ innergård

Med ett grönskande orangeri och en forskarinspirerad lekplats på innergården kommer hela familjen att trivas i grannskapet Newton. Här finns rum för kreativitet – både i och utanför hemmet.

Utforska den närliggande naturen kring grannskapet – här finns naturreservat, skogar och sjöar att besöka. Och för en bekväm vardag finns skolor och förskolor i området. Även i hemmet finns utrymme för en bekvämvardag med tvättmöjligheter och diskmaskin.

Hall

Den avlånga hallen ger dig ordentligt med utrymme för skor och kläder. Det lättskötta klinkergolvet underlättar städningen vars verktyg finns i städskåpet i änden av hallen. Bredvid detta skåp finns även utrymme för mer förvaring.

WC

En mindre WC intill entrén kompletterar det större badrummet, vilket är praktiskt för den stora familjen. Här finns WC och handfat.

Sovrum 2

Detta är ett mindre rum på åtta kvadrat med ett härligt dubbelfönster och en praktisk garderob. Ett perfekt hemmakontor, eller ett sovrum till den i familjen som vill sova lite avskilt.

Badrum

Utöver WC och dusch finns både tvättmaskin och torktumlare i hemmets stora badrum.

Kök

Här har du ett praktiskt kök med diskmaskin, lång bänkyta samt stor kyl och frys. Ett rum perfekt för bekväm matlagning och plats för familjens gemensamma måltider med balkongen som en ljus och trevlig granne.

Vardagsrum

I halvöppen planlösning mot köket kan man socialisera med dem som lagar mat. Vill ni hellre separera rummen finns möjlighet till det. Vad ser du att du fyller vardagsrummets 20 kvadrat med?

Sovrum 3

Intill vardagsrummet ligger det avlånga sovrummet på nio kvadrat. Här får du en garderob samt tillräckligt med yta att möblera med dina favoritmöbler.

Sovrum 1

Med en skjutdörrsgarderob som rymmer familjens kläder samt en öppen yta på 13 kvadrat är detta rum ett perfekt sovrum. Ställ in en stor säng och kanske ett skrivbord.

Balkong

Från köket kommer du ut till den härliga balkongen. Gör dessa fem kvadrat till en härlig plats att koppla av på.

Fördelar med Newton

Gemensamt växthus och pergola

Solceller

Nära Vega pendeltågsstation

Nära natur, vatten och friluftsområden.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett växthus

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande växthus. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här
 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Virtuell visning

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.