Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Välplanerad tvåa nära naturen

Med både natur och citypuls på behagligt avstånd bor du med det bästa av två världar i denna lägenhet. Även hemma har du både inomhus- och utomhuskvadrat.

I grannskapet finns allt du behöver för en bekväm och social vardag. Det grönskande orangeriet och gemensamhetslokalen bjuder in till umgänge och fest. Och när du vill ha en stund för dig själv är din balkong den perfekta platsen för egentid.

Hall

Både städskåp och garderob möter dig när du kliver in i hallen. Och det lättskötta klinkergolvet låter dig komma hem med smutsiga skor efter en dag ute i skogen.

Badrum

Välplacerat direkt intill hallen ligger hemmets badrum. Här kan du koppla av och både börja och avsluta dagen. Kombimaskinen, duschen och en WC underlättar din vardag – varje dag.

Kök och vardagsrum

Köket består av en lång köksbänk som rymmer fler än en kock och erbjuder allt för en roligare matlagning med kyl/frys, spis och diskmaskin. Det är dessutom förberett för en mikrovågsugn om det skulle önskas. Vardagsrummet är rymligt och öppet – även öppet för dig att inreda som du vill med soffhörna och matbord.

Sovrum

I anslutning till vardagsrummet ligger sovrummet. Här finns förvaring för kläder samt sju kvadrat att sova riktigt gott på.

Balkong

Med en balkong som blickar mot den grönskande innergården kan du koppla av ordentligt. Söderläget gör att du dessutom kan både börja och avsluta dagen ute i den friska luften. Låt kreativiteten flöda och gör denna plats till en riktig myshörna.

Fördelar med Newton

 • Gemensamt växthus och pergola
 • Solceller
 • Nära Vega pendeltågsstation
 • Nära natur, vatten och friluftsområden.
Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett växthus

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande växthus. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här
 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Mer inspiration