Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Naturnära fyra med mycket ljusinsläpp

Denna hörnlägenhet får mycket naturligt solljus med fönster i norr, öster och söder. Och förutom en rymlig balkong, har du en kreativ innergård och ett närliggande naturreservat att ta del av.

Med allt från skog och sjö till skolor och förskolor på behagligt avstånd har du allt du kan tänka dig för en bekväm vardag i Newton. Här finns rum för både små och stora, vardag och fritid. Hur vill du forma ditt liv?

Hall

Den avlånga hallen välkomnar dig in i ditt hem tillsammans med en skjutdörrsgarderob och ett städskåp.

Förråd

Till vänster om hallen ligger ett praktiskt förråd. Här finns rum för alla tänkbara prylar – stora som små.

Sovrum 3

Hemmets minsta sovrum ligger intill förrådet. Här finns en garderob för kläderna och sju kvadrat att fylla med möbler och inredning.

Badrum

Till höger om hallen ligger det stora badrummet. Med tvättmaskin, torktumlare, WC och hörndusch har du allt du behöver för en bekväm vardag. Ofta både börjar och avslutas dagen i detta rum.

Kök

Ett rymligt kök är perfekt för den medelstora familjen. Här kan du ställa ett matbord att samlas kring och låta familjen laga mat ihop runt den rymliga köksbänken. Här finns även energisnåla och stora vitvaror.

Vardagsrum

Den halvöppna planlösningen låter familjen samlas mellan köket och vardagsrummet. Skulle dock en vägg önskas för att skilja av dessa rum, så går det bra. Här har du fönster i både norr och öster för ordentligt med ljusinsläpp. Hur kommer du att inreda dina 17 kvadrat?

WC

Det mindre badrummet, med WC och handfat, är perfekt för att familjen ska slippas trängas i det större badrummet.

Sovrum 2

På dessa åtta kvadrat får du göra garderoben sällskap med en säng och ett skrivbord. Kanske är det inte ett sovrum du önskar ha här, utan ett hemmakontor?

Sovrum 1

Här har du det större sovrummet i hemmet med fönster mot både balkongen och innergården. Det är även här dörren till klädkammaren ligger. Var kreativ med dina 12 kvadrat och inred efter eget tycke och smak.

Klädkammare

Från sovrum 1 kommer du till klädkammaren. Här har du ett rymligt utrymme att hänga, vika och sortera familjens kläder på.

Balkong

Kliv ut till balkongen från vardagsrummet. Här har du åtta rymliga kvadrat att göra till ett riktigt smultronställe. Kanske odlar du egna tomater, ställer ut en grill och sätter upp mysbelysning?

Fördelar med Newton

Gemensamt växthus och pergola

Solceller

Nära Vega pendeltågsstation

Nära natur, vatten och friluftsområden.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett växthus

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande växthus. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här
 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Virtuell visning

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.