Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

4 Rum, 86 m², Lägenhet 41104

Beskrivning

Familjevänlig fyra nära stad och natur

I Newton får du det bästa av två världar; citypuls och naturreservat på behagligt avstånd. Här finns något för alla tillfällen med både kommunikationer och skolor alldeles intill grannskapet.

Lägenheten är både rymlig och välplanerad för hela familjen att trivas i. Även grannskapet är anpassat efter alla åldrar med både orangeri och lekplats att ta del av. Här kan ni njuta av både aktiva och lugna stunder tillsammans.

Hall

Den avlånga hallen välkomnar dig till ditt hem. Här finns ordentligt med utrymmen att hänga kläder på samt ett städskåp längre fram i hallen. Det lättskötta klinkergolvet underlättar städningen och låter dig släpa med naturen hem med gott samvete.

WC

En mindre WC intill entrén som kompletterar det större badrummet är väldigt praktiskt för den medelstora familjen. Här finns WC och handfat att använda.

Sovrum 2

Sovrum 2 är ett mindre sovrum på åtta kvadrat. Det finns garderob och härliga dubbelfönster i rummet. Kanske är detta ett perfekt sovrum, kanske är det ett perfekt hemmakontor? Vad passar dig och din familj?

Badrum

Det större badrummet erbjuder både WC och dusch, men även tvättmaskin och torktumlare. Här både startar och avslutar de flesta sin dag.

Kök

Med en avlång bänkyta, diskmaskin samt kyl och frys har du allt du behöver för en bekväm matlagning. Här finns även rum för ett stort matbord som familjen kan samlas kring.

Vardagsrum

I halvöppen planlösning till köket ligger vardagsrummet. Skulle du däremot föredra att separera dessa rum finns möjligheten att göra så. Planera dina 20 kvadrat som du vill – kanske med en mysig soffhörna och en lekhörna för de små?

Sovrum 3

Här har du nio kvadrat att sova gott på. Möblera med en härlig säng och något annat som får dig att koppla av.

Sovrum 1

Det största sovrummet i hemmet är sovrum 1. Här finns skjutdörrsgarderob och 13 rymliga kvadrat att inreda efter eget tycke och smak.

Balkong

Med en dörr från sovrum 1 kommer du ut till hemmets balkong på fem kvadrat. Här kan du äta både frukost och middag med söderläge och fin utsikt mot grannskapets innergård.

Bilder
Området
 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett orangeri

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande orangeri. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.