Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Praktisk fyra i familjevänligt grannskap

Med mycket förvaringsmöjligheter och många öppna ytor är dessa 91 kvadrat perfekta för den medelstora familjen. Även grannskapet är anpassat för stora och små med lekplats och orangeri.

Newton är det perfekta grannskapet för den nyfikne som gillar att upptäcka. På behagligt avstånd från grannskapet ligger både city och naturreservat. Med denna närhet till aktiviteter och bekvämligheter kan du skapa din perfekta vardag här.

Hall

I hallen finns både städskåp och skjutdörrsgarderob för ordentligt med förvaringsutrymme. Det lättskötta klinkergolvet låter dig komma hem med gott samvete efter en dag ute i det fria och det finns gott om plats för både matkassar och barnvagn.

Förråd

Direkt till vänster när du kommer in i lägenheten ligger ett lägenhetsförråd. Det är ett avlångt, praktiskt rum.

Sovrum 3

Intill förrådet ligger hemmets minsta sovrum på sju kvadrat. Här finns en garderob och öppna ytor att placera möbler som fyller dina behov. Blir detta ett sovrum, hemmakontor eller kanske ett hobbyrum?

Badrum

Hemmets stora badrum ligger längre in i hallen. Här har du allt du behöver för att sköta både dig själv och din vardag med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Kök

Mitt emot badrummet ligger köket på 13 kvadrat. Här ryms ett matbord där hela familjen samlas vid dagens alla måltider. Energisnåla vitvaror, diskmaskin och en rymlig köksbänk gör matlagningen smidig i detta kök.

Vardagsrum

Vardagsrummet ligger i halvöppen planlösning till köket, men kan skärmas av om du vill. Här finns 17 kvadrat att fylla med mysiga möbler och fin inredning. Och med fönster i både norr och öst blir detta rum härligt ljust.

WC

Som komplement till hemmets stora badrum ligger här ett mindre WC-rum intill vardagsrummet. Med WC och handfat har du allt du behöver när det stora badrummet är upptaget.

Sovrum 2

Bakom badrummet ligger sovrum 2 på åtta kvadrat. Här finns den lyxiga dörren till balkongen och en garderob att hänga in kläderna i. Resten av rummet möblerar och inreder du efter eget tycke.

Sovrum 1

Vägg i vägg med sovrum 2 och det lilla WC-rummet ligger det stora sovrummet. Här har du fönster på två väggar samt ingången till klädkammaren. Detta är ett perfekt rum att förvandla till ett riktigt smultronställe.

Klädkammare

En klädkammare är en riktig lyx i ett hem. Här kan du sortera och organisera hela familjens favoritplagg på ett snyggt sätt.

Balkong

Granne med sovrum 2 har du hemmets balkong. I ett härligt söderläge kan du avnjuta en och annan morgonkaffe ute i det fria.

Fördelar med Newton

Gemensamt växthus och pergola

Solceller

Nära Vega pendeltågsstation

Nära natur, vatten och friluftsområden.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett växthus

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande växthus. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här
 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Virtuell visning

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.