Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Öppen fyra med uteplats i söderläge

Njut av halvöppen planlösning, familjevänliga kvadrat och ett kreativt grannskap i Newton. Här finns något för både stora och små, såsom lekplats och orangeri på innergården.

Utöver en aktiv innergård bor du nära både citypuls och natur i Newton. Spendera helgerna i det närliggande naturreservatet eller ta dig till Stockholm med pendeltåget. Här finns utrymme att skapa din perfekta vardag, helt enkelt.

Hall

I hallen finns mycket förvaringsutrymme för ytterkläder och fortsätter du rakt fram mot vardagsrummet finns både garderob och städskåp för ännu mer förvaring. Det lättskötta klinkergolvet, som låter dig ta in barnvagn och smutsiga skor, övergår sen till ett vackert parkettgolv.

WC

Välplacerat intill sovrum 2 och ingången till lägenheten ligger det mindre badrummet i hemmet. Här har du WC och handfat att använda när det större badrummet är upptaget.

Sovrum 2

Intill hallen och det mindre badrummet ligger hemmets minsta sovrum. Här finns stora dubbelfönster, garderob och åtta kvadrat att möblera efter eget tycke och smak.

Badrum

Det stora badrummet i hemmet låter dig sköta om både dig själv och din vardag. Här finns WC, hörndusch, tvättmaskin och torktumlare till ditt förfogande.

Kök

Förutom ordentligt med plats för köksbord och bänkyta för många kockar har du kyl, frys och diskmaskin i detta praktiska kök.

Vardagsrum

Intill köket ligger vardagsrummet. Om du inte vill ha dessa i halvöppen planlösning går det att sätta upp en vägg som skiljer dessa rum från varandra. Möblera och inred vardagsrummets 20 luftiga kvadrat som du vill.

Sovrum 3

Med en garderob och nio rymliga kvadrat ligger hemmets tredje sovrum i anslutning till vardagsrummet. Härfår du plats med en säng och annat du vill ha i ett sovrum. Men kanske blir detta till ditt hemmakontor i stället?

Sovrum 1

Här är det största sovrummet. På 13 öppna kvadrat och en skjutdörrsgarderob längs ena väggen finns tillräckligt för att skapa ett mysigt krypin.

Balkong

Till uteplatsen kommer du via sovrum 1. Den är på 10 öppna kvadrat och ligger i söderläge – perfekt att både börja och avsluta dagen på.

Fördelar med Newton

Gemensamt växthus och pergola

Solceller

Nära Vega pendeltågsstation

Nära natur, vatten och friluftsområden.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett växthus

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande växthus. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här
 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Virtuell visning

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.