Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Familjevänlig trea med uteplats i söderläge

I denna hörnlägenhet bor du på bottenplan med uteplatsen mot den kreativa innergården. Ta del av den gemensamma lekplatsen och det grönskande orangeriet som grannskapet har att erbjuda.

Förutom ett aktivt grannskap bor du i ett aktivt område i Vega. Spendera helgerna i det närliggande naturreservatet, kring sjö och skog, eller ta en tur till citypulsen i Stockholm. Det finns även både skolor och förskolor i området, vilket underlättar vardagen för er småbarnsföräldrar.

Hall

Hallen välkomnar dig med ett lättskött klinkergolv, vilket är perfekt om du kommer in med barnvagn eller smutsiga skor efter skogspromenaden. Här finns både klädhängare och garderob för ytterkläderna.

Förråd

Till vänster om hallen ligger ett lägenhetsförråd med gott om utrymme för både små och stora prylar.

Badrum

Fortsatt fram och till höger ligger hemmets badrum. Det är förmodligen här du kommer att både börja och avsluta dagen och då är WC och dusch perfekt. Tvättmaskinen och torktumlaren underlättar din vardag och låter dig sköta vardagsbestyren när det passar dig.

Kök

Mittemot toaletten ligger köket. Det är här familjen samlas för att äta dagens måltider – och kanske till och med tillaga maten tillsammans. Köksbänken är tillräckligt rymlig för flera kockar och rummet är tillräckligt stort för ett köksbord. Du får dessutom en kyl och en frys samt en diskmaskin.

Vardagsrum

I halvöppen planlösning till köket ligger vardagsrummet med sina 17 kvadrat. Möjligheten att dela upp rummen finns om du skulle vilja skilja dem åt. Det finns många öppna ytor för myshörna och annat som passar dig och din familj och de stora dubbelfönsterna släpper in ordentligt med solljus i rummet.

Sovrum 1

Här har du 12 kvadrat att möblera och inreda som du vill. Dörren till klädkammaren ligger även här, vilken låter dig sortera dina favoritplagg ordentligt. Ställ in en härlig säng och andra möbler som får dig att sova gott om natten i detta rymliga sovrum.

Klädkammare

En klädkammare är en riktig lyx i ett hem. Den låter dig organisera och sortera familjens kläder på ett smidigt och tryggt sätt. Och på utsidan av klädkammaren, i hemmets hall, finns ännu mer förvaringsutrymme samt ett städskåp.

Sovrum 2

Intill sovrum 1 ligger sovrum 2. Med en garderob och åtta öppna kvadrat kan du se till att få en riktigt god natts sömn här inne.

Uteplats

Från sovrum 2 når du hemmets rymliga uteplats. Här har du tio kvadrat att möblera och göra till hela familjens smultronställe.

Fördelar med Newton

Gemensamt växthus och pergola

Solceller

Nära Vega pendeltågsstation

Nära natur, vatten och friluftsområden.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett växthus

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande växthus. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här
 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Virtuell visning

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.