Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Visning och kontakt

Välkommen på visning

Gångspelet 3

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Jessica som är mäklare för grannskapet så hjälper hon dig.

Prissänkt

Nytt lägre pris

Missa inte chansen att bli en av grannarna i Newton. Denna trea har vi sänkt priset på, från 3 750 000 kr till 3 395 000 kr.

Beskrivning

Familjevänlig trea i kreativt grannskap

Prissänkt - I Newton kommer hela familjen att trivas – med ett grönskande orangeri och en fin lekplats på gården finns det något för alla. Dessutom ligger naturen runt knuten, samtidigt som det bara är ett par minuters promenad till pendeln.

Fyll helgerna med äventyr till både city och skärgård och njut av en bekväm vardag med närhet till skolor. Väl hemma i lägenheten har du öppna ytor, ordentligt med ljusinsläpp och mycket förvaringsmöjligheter. Här kan du njuta av ett fartfyllt och bekvämt liv.

Hall

I denna avlånga och rymliga hall välkomnas du hem med klädhängare, garderober och städskåp. Det lättskötta klinkergolvet är perfekt att komma hem till efter en dag ute, med promenadskor och barnvagn som gärna tar med sig lite av naturen hem.

Förråd

Intill hallen ligger ett rymligt förråd. Välplacerat och praktiskt för både kläder och prylar som du vill förvara tryggt och säkert.

Sovrum 2

Det mindre sovrummet i hemmet ligger rakt fram från hallen. Det är sju kvadrat och rymmer allt du behöver för en god natts sömn. Men du kanske hellre gör detta rum till ett hemmakontor?

Badrum

Badrummet ligger intill förrådet och är det perfekta rummet att både börja och avsluta dagen i. Här finns WC och hörndusch samt tvättmaskin och torktumlare.

Kök

Hemmets kök är praktiskt och välplanerat med en rymlig bänkyta samt separat kyl och frys. Här ryms fler än en kock och ett köksbord för hela familjen att samlas kring.

Vardagsrum

Vardagsrummet ligger i halvöppen planlösning till köket. Skulle du vilja separera rummen finns dock möjligheten att sätta upp en vägg mellan dem. Här har du 17 kvadrat att förvandla till hela familjens samlingspunkt och myshörna.

Sovrum 1

I hemmets största sovrum får du en garderob längs ena väggen och 13 kvadrat att möblera precis som du vill. Det är här du kommer att vila ut och samla ny energi.

Balkong

I vardagsrummet ligger dörren ut till balkongen. Dina sex utomhuskvadrat är perfekta för söndagsfrukost – eller kanske för att avrunda arbetsveckan?

Fördelar med Newton

Gemensamt växthus och pergola

Solceller

Nära Vega pendeltågsstation

Nära natur, vatten och friluftsområden.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett växthus

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande växthus. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här
 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Virtuell visning

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.