Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Prissänkt

Nytt lägre pris

Missa inte chansen att bli en av grannarna i Newton. Denna trea har vi sänkt priset på, från 3 395 000 kr till 3 195 000 kr.

Beskrivning

Ljus trea nära både city och natur

Prissänkt - Välplacerat mellan citypuls och naturreservat ligger grannskapet Newton. Här finns något för alla med både lekplats och orangeri. Och dina 76 kvadrat lyser upp din tillvaro med många, stora fönster.

Med balkong i lägenheten, en rymlig innergård utanför dörren samt härliga skogar och sjöar runt knuten kan du njuta från morgon till kväll i detta hem. För en bekväm vardag ligger dessutom skolor och förskolor på behagligt avstånd.

Hall

Den avlånga hallen rymmer både matkassar och barnvagn. Och med ett lättskött klinkergolv kan du ta med dig naturen in utan att behöva tänka till en extra gång. Det finns dessutom städskåp, garderober och klädhängare tillgängligt i hallen.

Förråd

Intill ingången, till höger, ligger ett förråd. Just förvaringsutrymmen är ofta efterfrågat i nya bostäder, därför har vi varit noggranna med att se till att det finns ordentligt med förvaring i denna lägenhet.

Sovrum 2

Fortsatt rakt fram från hallen ligger sovrum 2. Det är ett perfekt rum för minstingen i familjen eller för gäster. Kanske behöver du ett hemmakontor? Dessa sju kvadrat är lagom stora att förvandla till ditt favoritrum.

Badrum

Det rymliga badrummet ligger mellan förrådet och sovrum 1. Här har du det mesta du behöver för att göra din vardag lite mer bekväm. Du kan börja och avsluta dagen i lugn och ro med hörndusch och WC samt tvätta när du vill med tvättmaskin och torktumlare.

Kök

Det stora köket på 13 kvadrat ger dig både arbetsyta och fri yta för ett matbord. Med separat kyl och frys finns ordentligt med plats för maten och med en stor bänkyta finns ordentligt med plats för flera kockar. Njut av att laga din favoriträtt – och njut av lyxen att ha en diskmaskin.

Vardagsrum

Här ligger vardagsrummet och köket i halvöppen planlösning, men skulle du önska kan du skärma av dessa rum och separera dem från varandra. Vardagsrummet är stort och öppet på 17 kvadrat med många fönster som släpper in ordentligt med solljus. Möblera och inred efter eget tycke och smak.

Sovrum 1

Med en garderob längs ena väggen och 13 kvadrat att inreda finner du hemmets största sovrum intill vardagsrummet. Här har du härliga dubbelfönster som blickar ut mot balkongen.

Balkong

Att ha en balkong på sex kvadrat tillåter dig att spendera mycket tid utomhus. Gör detta till familjens smultronställe med möbler, belysning och växter.

Fördelar med Newton

Gemensamt växthus och pergola

Solceller

Nära Vega pendeltågsstation

Nära natur, vatten och friluftsområden.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett växthus

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande växthus. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här
 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Virtuell visning

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.