Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Visningar

Välkommen på visning

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Mathias som är mäklare för grannskapet så hjälper han dig.

Beskrivning

Spännande tvåa nära naturreservat

Nyproduktion med inflyttning från våren 2023. Mittemellan de två bostadshusen ligger denna lägenhet, som en länk. Den har en unik planlösning i grannskapet, men ligger lika nära naturreservat, skog och sjö som de andra hemmen.

I Newton bor du med det bästa av två världar – välplacerat mellan citypulsen och skärgårdslivet. Låt kreativiteten flöda fritt i det inspirerande grannskapet, antingen i det grönskande orangeriet eller på din egen rymliga balkong.

Hall

Hallen innehåller allt du vill ha i en hall, med gott om klädförvaring och ett lättskött klinkergolv. Klinkergolvet övergår snabbt till ett vackert parkettgolv som är genomgående i resten av lägenheten.

Sovrum

Sovrummet ligger rakt fram när du kommer in i lägenheten. Här finns dubbla garderober, dubbelfönster samt gott om plats för en dubbelsäng och många nätters god sömn.

Badrum

Intill sovrummet ligger badrummet. Här finns allt du behöver för att både börja och avsluta dagen i lugn och ro med WC och dusch. Kombimaskinen låter dig även tvätta – precis när du vill.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet ligger i öppen planlösning och utgör den största delen av lägenheten. Det här är hemmets hjärta och den sociala platsen när du har gäster över. Köket har en rymlig arbetsbänk med kombinerad kyl och frys, städskåp, spis, diskmaskin samt utrymme för mikrovågsugn. Vardagsrummet är öppet med stora fönster. Här får du plats med både soffhörna och matbord.

Balkong

Balkongen når du via vardagsrummet. Här har du hela sju kvadratmeter att möblera och vara kreativ på.Kanske odlar du dina egna tomater eller gör balkongen till en mysig plats med belysning och filtar?

Bilder

Information om bolån

Området

 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett växthus

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande växthus. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här
 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.

Fakta om närområdet

24 min
till T-centralen
8 min
till Port 73
5 min
till Länna handelsplats