Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Visning och kontakt

Välkommen på visning

Gångspelet 3

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Jessica som är mäklare för grannskapet så hjälper hon dig.

Prissänkt

Nytt lägre pris

Missa inte chansen att bli en av grannarna i Newton. Denna tvåa har vi sänkt priset på, från 2 495 000 kr till 2 350 000 kr.

Beskrivning

Naturnära tvåa med balkong i söderläge

Prissänkt - Newton är den perfekta platsen för dig som gillar friluftslivet med närhet till naturreservat, skog och sjöar. Samtidigt är det bara ett par minuters promenad till pendeln. Du kan dessutom både börja och avsluta dagen utomhus – så nära som på din egen balkong.

I Newton kan du tänka klimatsmart då du bor i ett hållbart lågenergisamhälle. Hela området Vegastaden är planerat med miljön i åtanke. Här har gång- och cykelvägar prioriterats samtidigt som du aldrig har långt till skog och natur. Även din lägenhet är Svanenmärkt med energisnåla vitvaror.

Hall

Den avlånga hallen välkomnar dig in i ditt hem. Här kan du hänga av dig dina ytterkläder och förvara dammsugaren i städskåpet. Direkt vid ingången finns ett lättskött klinkergolv som är perfekt när du kommer hem efter en dag ute i skogen.

Badrum

Badrummet i huset består av allt som gör din vardag lite bekvämare. Här kan du tvätta i kombimaskinen samt börja och avsluta dagen med både WC och dusch.

Sovrum

Intill badrummet ligger sovrummet på hela tio kvadrat. Här finns rum för klädförvaring och en öppen yta att inreda med säng, nattduksbord och kanske ett skrivbord.

Kök och vardagsrum

I öppen planlösning ligger köket och vardagsrummet som hemmets hjärta. I köket finner du en lång köksbänk med spis, arbetsyta, diskmaskin och en förberedande yta för en mikrovågsugn. De övriga 18 kvadratmeterna står öppna för dig att möblera som du vill. Kanske med en soffhörna och ett matbord?

Balkong

Med balkong i söderläge kan du njuta både morgon och kväll. Här har du fem kvadrat att förvandla till hemmets smultronställe – kanske med mysiga växter och utemöbler?

Fördelar med Newton

Gemensamt växthus och pergola

Solceller

Nära Vega pendeltågsstation

Nära natur, vatten och friluftsområden.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett växthus

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande växthus. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här
 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Virtuell visning

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.