Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Prissänkt

Nytt lägre pris

Missa inte chansen att bli en av grannarna i Newton. Denna fyra har vi sänkt priset på, från 4 895 000 kr till 4 095 000 kr.

Detta hem är inflyttningsklart

Ingen väntetid – bara att flytta in!

Visningar

Välkommen på visning

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Jessica som är mäklare för grannskapet så hjälper hon dig.

Beskrivning

Naturnära fyra med bekväma lösningar

Prissänkt - I denna bekväma lägenhet finns både tvättmöjligheter och förvaringsutrymmen till familjens förfogande. Och med skolor och förskolor i området kan du fortsätta din bekväma vardag.

Det är enkelt att leva ett aktivt liv i Newton. Här finns naturreservat, skog och sjöar på behagligt avstånd. Samtidigt ligger citypulsen inte långt bort. Och i grannskapet finns både grönskande orangeri och lekplats för alla att ta del av. Välkommen till ett grannskap anpassat efter dig.

Hall

I hallen möts du av en avlång skjutdörrsgarderob där du kan förvara dina ytterkläder. Längre in i hallen finns även städskåp och garderober för ännu mer förvaringsmöjligheter.

Sovrum 3

Med härliga dubbelfönster och en garderob är detta sovrum både praktiskt och bra för goda nätters sömn. Här har du åtta kvadrat att förvandla till ett mysigt krypin.

WC

Till vänster om hallen ligger ett mindre WC-rum som består av WC och handfat. Detta är ett perfekt komplement till hemmets stora badrum.

Badrum

Lite längre fram i hallen ligger det större badrummet till höger. Här finns, utöver WC och dusch, en praktisk tvättmaskin samt torktumlare – perfekt för dig som vill sköta tvätten när det passar dig.

Kök

Mitt emot badrummet ligger köket. Här finns en avlång köksbänk som flera kockar kan samlas kring samt ordentligt med yta för ett matbord. Dessutom finns en kyl, frys och diskmaskin till ditt förfogande.

Vardagsrum

Med halvöppen planlösning till köket kan hela familjen umgås under dygnets alla timmar. Men om ni hellre vill skilja dessa rum åt, finns möjligheten att avskärma dem. Planera vardagsrummets 19 kvadrat efter dina behov. Blir det både myshörna och lekhörna?

Sovrum 2

Intill vardagsrummet ligger sovrum 2. Här har du ett avlångt rum på 9 kvadrat med en garderob. Passar det som just ett sovrum eller vill du hellre ha ett arbetsrum?

Sovrum 1

Vägg i vägg med sovrum 2 ligger hemmets största sovrum på 13 kvadrat. Här får du ordentligt med solljus genom dubbelfönsterna och en stor skjutdörrsgarderob för kläderna. Det kanske är här du ställer in en stor dubbelsäng?

Balkong

Granne med köket finner du balkongen. Den är avlång på sex kvadrat och låter dig möblera den precis som du vill. Kanske med en soffgrupp och en stor tomatplanta?

Fördelar med Newton

Gemensamt växthus och pergola

Solceller

Nära Vega pendeltågsstation

Nära natur, vatten och friluftsområden.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett växthus

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande växthus. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här
 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.

Fakta om närområdet

24 min

till T-centralen

8 min

till Port 73

5 min

till Länna handelsplats