Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Naturnära fyra med balkong i väst

Nyproduktion med inflyttning från sommaren 2023. Visning sker i visningsbod där grannskapet kommer växa fram. Njut av morgontimmarna på din balkong i väst. Och på helgerna kan du ge dig ut på utflykter till det närliggande naturreservatet och besöka både skog och sjö. Hur vill du spendera dina dagar?

Med både skolor och förskolor i området kommer hela familjen att trivas i Newton. Även i grannskapet finns något för både stora och små. Odla tomater eller bjud grannarna på middag i orangeriet eller utforska och upptäck livet på lekplatsen.

Hall

I denna avlånga hall finns många förvaringsmöjligheter. Här finns både skjutdörrsgarderober och fristående garderober samt ett städskåp.

WC

Vid ingången till lägenheten ligger det mindre badrummet. Här ryms WC och handfat, vilket är perfekt när du kommer hem efter en dag ute.

Sovrum 3

Intill det lilla badrummet ligger sovrum 3 på åtta kvadrat. Med dubbelfönster och garderob kan du förvandla detta sovrum till ett riktigt mysigt krypin.

Badrum

Det stora badrummet ligger en bit in i ditt nya hem. Det kompletterar det lilla badrummet med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Här finns allt för en bekväm vardag, helt enkelt.

Kök

Köket är både stort och praktiskt. Den avlånga köksbänken ger dig och din familj gott om utrymme att laga favoriträtten tillsammans på och med en stor kyl och frys kan du förvara mycket mat. Ställ in ett matbord som blickar ut mot balkongen som håller köket sällskap.

Vardagsrum

Vardagsrummet kanske är hela familjens smultronställe. Här har du hela 20 kvadrat att möblera och inreda efter eget tycke och smak. Kanske med en mysig soffhörna? Nu ligger rummet i halvöppen planlösning till köket, men önskar ni separera de två rummen går det också bra.

Sovrum 2

Här har du ett avlångt sovrum med garderob. På nio kvadrat ryms en säng eller ett skrivbord – vill du ha ett sovrum eller kanske ett hemmakontor?

Sovrum 1

Intill sovrum 2 ligger detta stora sovrum på 13 kvadrat. Här får du dubbelfönster och en skjutdörrsgarderob. Själv kan du ställa in en rejäl säng och andra möbler som bidrar till en god natts sömn.

Balkong

Balkongen når du från köket. Den erbjuder sex kvadrat i västerläge – passa på att njuta av sommarfrukosten här ute.

Fördelar med Newton

Gemensamt växthus och pergola

Solceller

Nära Vega pendeltågsstation

Nära natur, vatten och friluftsområden.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett växthus

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande växthus. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här
 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Virtuell visning

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.