Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Praktisk fyra nära natur och city

Nyproduktion med inflyttning från våren 2023. Visning sker i visningsbod där grannskapet kommer växa fram. Vill du ha det bästa av två världar? I Newton bor du nära både citypuls och naturreservat. Här kommer hela familjen att trivas med skolor och vardagens bekvämligheter på behagligt avstånd.

I grannskapet finner du något för stora och små; ett grönskande orangeri och en forskarinspirerad lekplats. Och ditt praktiska hem är perfekt för den medelstora familjen med lägenhetsförråd och tvättmöjligheter.

Hall

Välkommen in till en hall som låter dig ta med stora föremål och ett och annat löv in. Här ryms barnvagnen och det lättskötta klinkergolvet underlättar städningen. Skjutdörrsgarderoben välkomnar även ytterkläderna.

Sovrum 3

Intill hallen ligger hemmets minsta sovrum. Här får du dubbelfönster för ordentligt ljusinsläpp och en garderob för ordentligt med förvaringsutrymme. De övriga åtta kvadratmeterna får du inreda som du vill.

WC

Det minsta badrummet i hemmet ligger intill hallen och kompletterar det stora badrummet. Här finns ett handfat och en WC.

Förråd

Till vänster om hallen ligger ett lägenhetsförråd. Det är ett perfekt förvaringsutrymme för små och stora prylar.

Badrum

Vägg i vägg med lägenhetsförrådet ligger det stora badrummet. Utöver WC och hörndusch får du här tvättmaskin och torktumlare som kan avlasta dig vardagens bestyr.

Kök

Med ett rymligt kök på 13 kvadrat kan du ställa in ett matbord för familjen att samlas kring. Den avlånga köksbänken bjuder in till flera kockar och diskmaskinen ger dig mer tid till annat efter middagen. Här får du separat kyl och frys att förvara familjens mat i.

Vardagsrum

I halvöppen planlösning till köket ligger vardagsrummet, perfekt för den sociala familjen. Skulle du dock önska att skilja dessa rum åt, går det bra att sätta upp en vägg. Med 20 kvadrat kan du göra mycket för att förvandla detta rum till en mysig samlingsplats i hemmet.

Sovrum 2

I anslutning till vardagsrummet ligger sovrum 2 på nio kvadrat. Det är ett avlångt rum med garderob och yta att möblera med säng och andra möbler.

Sovrum 1

Vägg i vägg med sovrum 2 ligger det stora sovrummet på 13 kvadrat. Här finns skjutdörrsgarderob och dubbelfönster att göra sällskap med en stor, härlig säng.

Balkong

Granne med köket ligger balkongen på fem kvadrat. Kanske äter du frukost här under sommarmånaderna?

Bilder
Området
 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett växthus

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande växthus. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här
 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.

Fakta om närområdet

24 min
till T-centralen
8 min
till Port 73
5 min
till Länna handelsplats