Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Familjevänlig fyra med uteplats mot innergården

I denna rymliga lägenhet finns öppna ytor och många rum för både stora och små. Med kvadrat både inomhus och utomhus kan du dessutom välja om du vill avnjuta frukosten i köket eller på uteplatsen.

I och med att uteplatsen ligger mot innergården kan du känna dig som ett med den kreativa platsen. Det finns en gemensam lekplats och ett grönskande orangeri för hela familjen att utforska tillsammans – var börjar du?

Hall

Hallen är både rymlig och avlång. Kom in med skor och barnvagn till det lättskötta klinkergolvet och häng av dig kläderna i den stora skjutdörrsgarderoben. Längre fram i hallen ligger dessutom städskåpet och två extra garderober.

Sovrum 2

Direkt till vänster om hallen ligger sovrum 2. Det är en öppen yta på åtta kvadrat med garderob och dubbelfönster. Gör detta rum till ett mysigt krypin eller ett hemmakontor. Vad passar din familj bäst?

WC

Intill sovrum 2 ligger en liten WC. Här finns WC och dusch – ett perfekt komplement till det stora badrummet.

Badrum

Fortsatt rakt fram och till höger ligger det stora badrummet. Här har du alla vardagens bekvämligheter med WC, hörndusch, tvättmaskin och torktumlare.

Kök

Till köket kommer du via hallen. Här kan familjen avnjuta många måltider tillsammans runt ett stort matbord. Den rymliga köksbänken, den stora kylen och frysen samt diskmaskinen gör att matlagningen blir både smidig och kul. Kanske lagar hela familjen maten ihop?

Vardagsrum

Vardagsrummet är, tillsammans med köket, hemmets hjärta. Därför ligger dessa i halvöppen planlösning till varandra. På så sätt kan familjen umgås innan, under och efter måltiderna. Skulle ni däremot vilja separera rummen går det att sätta upp en vägg mellan dem. Hur kommer du inreda ditt mysiga vardagsrum?

Sovrum 3

Intill vardagsrummet hittar du ett avlångt sovrum på nio kvadrat. Här kan du ställa in en säng och ett nattduksbord, tillsammans med garderoben som rummet kommer med rummet.

Sovrum 1

Med dörr ut till uteplatsen och en skjutdörrsgarderob längs ena väggen kan du inte ha ett lyxigare sovrum. Förvandla dessa 13 öppna kvadrat till din favoritplats.

Uteplats

Att ha en uteplats på bottenplan är väldigt mysigt. Det blir lite som en miniträdgård där du kan plantera växter, ställa ut grill och ha en härlig soffgrupp.

Fördelar med Newton

Gemensamt växthus och pergola

Solceller

Nära Vega pendeltågsstation

Nära natur, vatten och friluftsområden.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett växthus

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande växthus. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här
 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Virtuell visning

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.