Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Fyra i hörnläge med balkong i söder

Nyproduktion med inflyttning från våren 2023. Visning sker i visningsbod där grannskapet kommer växa fram. Att ha en hörnlägenhet innebär fönster i två väderstreck. Här har du lyxen att få in ljus i både väster och söder. Din balkong är även den i söderläge och bjuder in till många härliga stunder utomhus.

Njut av söndagsutflykter till det närliggande naturreservatet för att sen komma hem till ett kreativt grannskap med både lekplats och orangeri – och ett eget krypin med öppna ytor, praktiska lösningar och balkong.

Hall

I denna rymliga hall får du plats med både matkassar och barnvagn. Och det lättskötta klinkergolvet låter dig komma in med naturens härligheter med gott samvete. Till vänster om ingången finns en rymlig skjutdörrsgarderob att hänga upp dina ytterkläder i.

Sovrum 3

Till höger om ingången ligger hemmets minsta sovrum. Med en garderob att hänga in kläderna i och sju rymliga kvadrat att möblera kan någon i familjen finna sig till ro här.

WC

Ett mindre badrum är praktiskt för den medelstora familjen. Här finns WC och handfat som är perfekt att använda när det stora badrummet är upptaget.

Förråd

Mitt emot det lilla badrummet ligger ett lägenhetsförråd som låter dig förvara allt från kläder till prylar. Kanske är det just här skidorna vilar under sommaren? Städskåpet står även välplacerat i detta rum.

Badrum

Intill förrådet ligger det större badrummet. Här ryms allt du behöver för att underlätta din vardag; WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Kök

I detta rymliga kök kan hela familjen samlas och laga mat. Det finns en rymlig köksbänk, diskmaskin samt separat kyl och frys.

Vardagsrum

Här har du hela 29 kvadrat att förvandla till familjens samlingsplats. Det finns gott om plats för en myshörna med soffa och soffbord. Dessutom ryms ett matbord om det skulle önskas. Vad passar dig och din familj?

Sovrum 2

Nio avlånga kvadrat, en praktisk garderob och en öppen yta att inreda och möblera. Vad mer behövs i ett sovrum? Kanske blir detta till och med ditt hemmakontor?

Sovrum 1

Det största sovrummet i hemmet har både dubbelfönster och en skjutdörrsgarderob. Här har du 13 kvadrat att kreativt inreda och möblera efter eget tycke och smak.

Balkong

Granne med vardagsrummet ligger balkongen. Här har du hela fem kvadrat att njuta av solen på.

Fördelar med Newton

Gemensamt växthus och pergola

Solceller

Nära Vega pendeltågsstation

Nära natur, vatten och friluftsområden.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett växthus

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande växthus. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här
 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Virtuell visning

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.