Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Praktisk fyra i kreativt grannskapIngress

Nyproduktion med inflyttning från våren 2023. Här har du 87 praktiska kvadrat som passar hela familjen. Men ditt hem sträcker sig längre än så – här finns ett grannskap med både lekplats och grönskande orangeri att ta del av.

Gör utflykter till det närliggande naturreservatet eller åk in till city över en dag. I Newton får du ta del av det bästa av två världar. Och för en bekväm vardag finns både skolor och förskolor på behagligt avstånd. Här är platsen att skaffa en tillvaro som passar just dig.

Hall

Den avlånga hallen i detta hem utgör både ett välkomnande och ett praktiskt förvaringsutrymme. Här finns en avlång skjutdörrsgarderob, ett städskåp och ytterligare garderober. Och ett lättskött klinkergolv låter dig komma in med gott samvete efter en dag ute i naturen.

Sovrum 3

Intill hallen har du åtta kvadrat och en garderob att inreda till ett mysigt sovrum. Kanske för den i familjen som vill sova lite avskilt från de andra?

WC

Ett mindre badrum med WC och handfat är perfekt att ha vid entrén – och som komplement till hemmets större badrum.

Badrum

Lite längre fram i hemmet ligger det stora badrummet till höger. Här finns en stor hörndusch och en WC att både börja och avsluta dagen med. För en bekväm vardag får du dessutom en tvättmaskin och torktumlare.

Kök

Att få plats med ett matbord i köket är perfekt för den medelstora familjen. Här kan alla samlas, precis som vid den rymliga köksbänken. Med fristående kyl och frys samt diskmaskin kommer din vardag att bli både bekväm och smidig.

Vardagsrum

Vardagsrummet ligger i halvöppen planlösning till köket, men det går även bra att separera rummen från varandra om så önskas. Möblera och inred vardagsrummets 20 kvadrat till familjens samlingsplats.

Sovrum 3

I sovrum 3, som ligger intill vardagsrummet, kan du göra garderoben sällskap med en härlig säng eller ett skrivbord. Blir dessa nio kvadrat ett sovrum eller ett hemmakontor?

Sovrum 1

Vägg i vägg med sovrum 3 ligger hemmets största sovrum. Här finns en stor skjutdörrsgarderob och 13 härliga kvadrat att inreda med både möbler och tavlor. Och kanske en stor mjuk säng?

Balkong

Balkongen håller köket sällskap med sina fem kvadrat. Kanske tar du med dig en kopp kaffe ut och njuter av morgonsolen ute i det fria?

Fördelar med Newton

Gemensamt växthus och pergola

Solceller

Nära Vega pendeltågsstation

Nära natur, vatten och friluftsområden.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett växthus

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande växthus. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här
 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Virtuell visning

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.