Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Hus på Ekerö

Bo fridfullt i ett hus på Ekerö

På Ekerö skapar Bonava hus och levande villaområden. Ett hus på Ekerö innebär att du har närheten till vacker natur och möjlighet till avkoppling från storstadsstressen. Kombinera ett aktivt friluftsliv med närhet till pulsen från stan. Denna skärgårdskommun strax utanför Stockholm har mycket att erbjuda. Promenadstråken finns utanför knuten och tack vare goda förbindelser är det enkelt att ta sig in till stan. Från Ekerö går flertalet bussar till Brommaplan där du enkelt kan ta tunnelbanan vidare in till stan.

Gillar du frihetskänsla och stora ytor? Då klär det dig att bo i hus. I ett hus kan du odla grönsaker i din egna trädgård, bjuda in till trevliga grillkvällar på bakgården med nära och kära, eller bara koppla av med familjen. Möjligheterna är oändliga med den frihet som kommer med ett hus. För oss på Bonava är det viktigt att du både trivs med ditt hus och den omgivande platsen, då vi inte bara skapar hem utan även mer levande områden.

Med naturen som granne

På Ekerö finns naturen precis runt knuten. Här bor du nära vatten och skog och kan leva ditt liv en bit från storstadens stress. Många söker sig till det natursköna Ekerö med närliggande områden, och just nu skapar vi många nya hem och levande platser här. På Ekerö hittar du det vackra Drottningholmsområdet, stora grönområden och den egna skidbacken Ekebyhov med ankarlift och fyra nedgångar. Ekerö har även en populär golfbana och flera idrottsplatser och idrottshallar. För barnfamiljen eller den som tycker om en aktiv livsstil är Ekerö den perfekta platsen att skapa sitt drömboende på.

Sin vackra natur till trots ligger Ekerö nära Stockholms city, och på bara 30 minuter tar du dig in till Sergels torg. Om du väljer att köpa ett radhus på Ekerö kan du med enkelhet ta dig till och från jobbet i city varje dag och samtidigt njuta av den vackra skärgårdsmiljön på Ekerö morgon och kväll. 

Kontakta oss om du har frågor, eller lämna en intresseanmälan direkt här på sidan om du hittar ett hus på Ekerö som passar just dig. 

Områden med hus på Ekerö

Levande områden på Ekerö