Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm - Ekerö
Plats

Nyproduktion Ekerö

Beskrivning

Köp nyproduktion på Ekerö

Välkommen hem till natursköna Ekerö. Drömmer du om att leva skärgårdsliv, men behöver ha pendlingsavstånd in till centrala Stockholm? Då är Ekerö platsen för dig. Bonava skapar nyproduktion på Ekerö där du och din familj kan skapa minnen och gemenskap med grannar, vänner och bekanta.

Nyproduktion på Ekerö

Miljövänliga bostäder sedan 1930-talet

När du köper en nyproduktion på Ekerö från oss på Bonava kan du lita på att allt från arkitektur till produktion görs med målsättning att lämna ett så litet miljömässigt avtryck som möjligt. För oss är det viktigt att skapa ett hem där du kan trivas, som håller länge. Innan ditt nya hem färdigställs får du möjlighet att själv välja mellan våra olika inredningsstilar. Om du önskar kan du till extra kostnad göra tillval bland våra inspirationsstilar för att inredningen ska matcha din personliga stil.

Hitta just din nyproduktion på gröna Ekerö

Ekerö är en vacker kommun belägen i utkanten av Stockholms län. Det är en grön oas i Mälaren endast 30 minuter från Stockholm city. Ekerö är en del av Uppland och består av en mängd olika små öar. Närheten till vattnet är en stor anledning till att det är många som söker sig hit. I regionen finns i stort sett allting som du kan önska dig. Här har du nära till skolor, affärer, restauranger och kulturscener-, samtidigt som du alltid har naturen runt knuten.

Natur och kultur

Här finns allt för dig som gillar att uppleva natur och kultur på nära håll. Vackra kyrkor samsas med båthamnar, vandringsleder och golfbanor. Vi skapar hem på Ekerö endast ett stenkast från Mälarens vatten, så att du får ett modernt skärgårdsboende för hela familjen. 

Genom närheten till Mälaren och naturen, samtidigt som du snabbt kan ta dig in till stan, får du en blandning av det bästa. På Ekerö kan du besöka två världsarv, Birka med Hovgården samt Drottningholmsområdet. Birka och Hovgården är fornlämningar som du hittar på öarna Björkö och Adelsö. Till Birka tar du dig enklast med båt från Ekerö eller Stockholm. Drottningholmsområdet är främst känt för Drottningholms slott, Kina slott och Drottningholms slottsteater. För den friluftsintresserade finns många löp- och skidspår, vandringsleder samt Mälaren som i sig erbjuder en rad olika friluftsaktiviteter såsom segling, fiske och bad. Gillar du konst kan Ekerö också bjuda på flertalet ateljéer och utställningar.

Barnvänliga Ekerö

Ekerö är en perfekt plats att växa upp på för barnen. Här finns bra skolor och förskolor och gott om kommunikationsmedel samt cykelvägar vilket gör att de enkelt kan ta sig till och från skolan eller till kompisarna. På sommaren har du nära till bad då det finns gott om badplatser i området, och varje sommar finns det simskola samt sim- och sportkollo för ungdomar mellan 10–14 år.

Tveka inte att lämna en intresseanmälan här på sidan eller kontakta oss om du har frågor kring våra hem på Ekerö.