Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

51401, 4 Rum, 87 m²

Här njuter familjen av balkong med morgonsol

Din nya fyra nu 5 595 000 kr. Här finns spatiösa fönster i två väderstreck som ger ljus till lägenhetens öppna rum, och på balkongen i österläge kan ni njuta av soluppgången.

När ni har bjudning förbereds maten i det klimatsmarta köket med spatiösa arbetsytor. Ni dukar enkelt upp bord för minst fyra sittande på balkongen, när det kyler har ni det öppna vardagsrummet till ert förfogande. I ert stora badrum har ni trivsamt badkar och både tvättmaskin och torktumlare. I det urbana kvarteret finner ni skolor och natur runt hörnet och på kort tid med tunnelbana är ni i city.

Kök och vardagsrum

Hemmets öppna rum är platsen där kök och vardagsrum samsas. Köket finns i det vänstra hörnet, och resten av ytan är som gjort för umgängesvänliga möblemang. Ekparketten blir en fin bas för mattan och soffan. Köket är praktiskt utformat, och vitvarorna är av energisnål toppklass.

Badrum

Ditt nya badrum är snyggt helkaklat och klinkergolvet med komfortvärme är skönt för kalla fötter. Här finns tvätthörnan till vänster och badkaret åt höger. I rummet finns också wc-stolen och tvättstället med förvaring.

Sovrum 1

Det stora sovrummet angränsar till klädkammaren och till balkongen. I sovrummet finns plats för en bred säng och dubbla sängbord där frukostbrickor och böcker kan husera. Fönsterbänken i sval kalksten blir en trivsam plats för blommor och prydligheter.

Balkong

Med en bekväm utemöbel, en hylla med prunkande växter och några filtar nära till hands är det enkelt att skapa en hemtrevlig utomhusoas på din nya balkong.

Sovrum 2 och 3

Lägenhetens två mindre sovrummen är nästan identiska – perfekt när det är viktigt att det blir rättvist med vem som får vilket rum. Rummen passar utmärkt som barnrum men kan exempelvis också bli hemmakontor eller gästrum.

Hall och klädkammare

I hallen finns gott om förberedd förvaring. Här finns en bred skjutdörrsgarderob, dörr in till klädkammaren och många väggytor och hörn för inredning av praktisk och välkomnande karaktär.

Hemfakta

Bostad
51401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
14 av 8
Antal rum
4
Storlek
87 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

15 min
till T-centralen
3 min
till Brommaplan
2 km
till Mälaren