Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

51301, 4 Rum, 87 m²

Ljus och öppen fyra med balkong i österläge

Familjens nya hem bjuder på stora fönster med härligt ljusinsläpp och rymlig balkong med morgonsol. Här har ni öppna sociala ytor och trivsamma sovrum för lugn och ro.

Ni möts direkt av en spatiös hall med både klädkammare och skjutdörrsgarderob. Vidare in i ert nya hem har ni det klimatsmarta köket där ni enkelt förbereder festmiddagen, resterna förvarar ni i kyl eller frys i full höjd. Från det ljusa vardagsrummet tar ni er vidare in till sovrummen, långt in ligger det största med egen utgång till balkongen. I Stora Mossen bor ni nära city på cykelavstånd till närservice och skolor.

Kök och vardagsrum

Den snygga ekparketten ligger som en bas för hemmets olika delar. I rummet där kök och vardagsrum möts kommer ljuset in från tre fönster, och på fönsterbänkarna i sval kalksten kan du ställa några hemtrevliga växter. Köket med energieffektiva vitvaror har bänkyta åt två håll vilket underlättar när flera hjälps åt med middagen.

Badrum

Fyrans badrum är helkaklat och här finns bra med förvaring. Här ordnar du med tvätten i rummets ena hörna som blir din tvättstuga i miniformat. I rummet finns också badkaret där det är skönt att koppla av med ett långt bad.

Sovrum 1

I ditt nya sovrum kan du öppna balkongdörren på morgonen och släppa in den friska morgonluften i rummet. Du får gott och väl plats med en bred säng i rummet på tretton kvadratmeter, och klädkammaren blir en bra bas för klädförvaringen.

Sovrum 2 och 3

Sovrummen hemma hos dig ligger på rad, och de två mindre sovrummen på åtta kvadrat var ligger vägg i vägg. Rummen består av en lättmöblerad yta och här finns förberedd förvaring med smidiga skjutdörrsgarderober.

Balkong

Under sommarmånaderna kan du bära med dig frukostbrickan ut till din mysiga balkong. När du har en egen balkong är det alltid nära till luft och ljus i utomhusmiljö, och ytan är uppskattad året om.

Hall och klädkammare

Hemmets hall ger gott om förvaring för ytterkläder, väskor och annat som hör hallen till. Garderoben är stor och rymlig och har smidiga skjutdörrar. Den stora klädkammaren har dörr både från hallen och från sovrummet.

Hemfakta

Bostad
51301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
13 av 8
Antal rum
4
Storlek
87 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

15 min
till T-centralen
3 min
till Brommaplan
2 km
till Mälaren