Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

51102, 3 Rum, 71 m²

Området

  • Kommunikationer

    På några minuter tar du dig till Stora Mossens tunnelbanestation, därifrån går Gröna linjen till Alvik och vidare in mot city. I Alvik finns även tvärbanan. Med buss tar du dig till Bromma flygplats på 40 minuter och det tar bara en kvart till Bromma Blocks. Kommunikationerna kan inte bli bättre.

  • Natur och fritid

    Här bor du nära allt det bästa Bromma har att erbjuda, husen ligger invid ett skogsparti så det finns gott om naturliga lekplatser och stråk för promenader eller löpturer. Du har nära till vattnet med uteserveringar och klippbad på sommaren, vill du inte cykla eller gå tar du bara tunnelbanan. Vill du njuta av vackra parker under promenaden styr du kosan mot Ulfsunda Slott.

  • Det lilla extra

    Graffitikonstnären Rasmus Randén har gjort en tolkning av projektet som finns i bildspelet ovan. Här får St 167 omringas av några av de utmärkande landmärken som också gör Bromma så attraktivt och särpräglat; spårvagnen, klippbad längs Mälarens kust, Per-Albin husen, Bromma flygplats osv. Alla trapphusen får ett eget unikt exemplar i entrén när det är dags att flytta in.

Fakta om närområdet

15 min
till T-centralen
3 min
till Brommaplan
2 km
till Mälaren