Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

41201, 2 Rum, 58 m²

Det öppna och klimatsmarta hemmet

Ett stenkast från gröna linjen och ny prislista. Denna luftiga tvåa har öppen planlösning i kök och vardagsrum. På er egen balkong som vetter mot grannskapet har ni morgonsol.

Det klimatsmarta köket har härliga arbetsytor där du får plats med sällskap när du ska förbereda festmiddagen. För lugna hemmakvällar har du yteffektivt vardagsrum med plats för soffhörnan och trivsamt sovrum med praktisk skjutdörrsgarderob. Ni kan slänga in tvätten i er egen tvättmaskin medan ni njuter av morgonkaffet på balkongen. Trakten bjuder på härliga klippbad och vacker natur, allt nära city.

Kök och vardagsrum

Hemma hos dig ligger en parkett av ek som en enhetlig bas för hemmets olika delar. Det öppna rummet med vardagsrum och kök får in ljus från två breda fönster, och på fönsterbänkarna i sval kalksten kan växter och andra prydligheter stå. I köket lagar du maten på energieffektivt vis med dina nya vitvaror, och i lådor och skåp finns plats för husgeråd och råvaror

Sovrum

Tvåans utformning med balkongen i sovrummet gör att du kan öppna dörren ut det första du gör på morgonen och starta dagen med frisk morgonluft. Rummet på 15 kvadratmeter har plats för en dubbelsäng och sängbord i par. Garderobsväggen står för förvaringen.

Balkong

Med en egen balkong hemma finns frisk luft alltid nära till hands. Balkongen blir en utmärkt plats för sommarfrukostar och eftermiddagskaffet en ledig dag. På vintern kan ytan prydas med stämningsskapande ljusslingor.

Badrum

Till höger sköter du hemmets tvätt i en tvättstuga i miniformat, och strax intill finns badkaret redo. Det ljusa kaklet täcker hela väggarna och golvet består av klinkerplattor med komfortvärme. Spegelskåpet ovanför handfatet ger plats åt tandborstar och plåster, och mer förberedd förvaring finns i kommoden och i skåpen över vitvarorna.

Hall

Hallen ger smart förvaring för jackor, väskor och annat i garderoben bakom badrumsdörren. Den långa väggen utan dörr passar utmärkt för hallspegeln och några trivsamma krokar.

Hemfakta

Bostad
41201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
12 av 8
Antal rum
2
Storlek
58 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

15 min
till T-centralen
3 min
till Brommaplan
2 km
till Mälaren