Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

41101, 2 Rum, 58 m²

Smarta förvaringslösningar och härlig balkong

Här finner du avlång planlösning som skapar öppenhet och rymd till ert nya hem. Sovrummet har en rymlig skjutdörrsgarderob och egen utgång till balkongen.

Här bor du med Mälaren runt hörnet i citynära tvåa. I det klimatsmarta köket har ni energisnåla vitvaror med goda arbetsytor för middagsförberedelserna med vännerna. I det öppna angränsande vardagsrummet har ni plats för soffhörnan och matbordet kan ni ställa på balkongen på åtta kvadratmeter.

Kök och vardagsrum

Det öppna och rektangulära rummet har två fönster som släpper in ljuset. Du har gott om bänkyta när du fixar och donar inför kvällens middag i kökshörnan. När maten är uppäten sköter den snyggt integrerade diskmaskinen jobbet med disken, och alla vitvarorna är energisnåla och klimatsnälla. De rena tallrikarna och skålarna kan du sedan plocka in i skåp och lådor som ger gott om förvaring.

Sovrum

Plats för lugn och ro finns i det stora sovrummet på 15 kvadratmeter. Ekparkett följer med in i rummet och de praktiska garderoberna med skjutdörrar hjälper till med ordning och reda för kläder och pryttlar.

Balkong

I sovrummet finns dörren ut till din nya balkong. Här får hemmet en egen utomhusdel för måltider, slappa stunder och praktiska grejer som att vädra kläderna.

Badrum

Tvåans helkaklade badrum är välplanerat och snyggt utformat. Maskinerna i tvätthörnan sköter jobbet när tvättkorgen är full, och ovanpå finns en praktisk bänkskiva. Du har ett badkar som passar bra för både snabba duschar och avkopplande bad.

Hall

Det är fri sikt fram till vardagsrummet från hallen. Garderoben ordnar med undangömd förvaring, och här finns gott om väggytor för hatthyllan och annat trivsamt.

Hemfakta

Bostad
41101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
11 av 8
Antal rum
2
Storlek
58 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

15 min
till T-centralen
3 min
till Brommaplan
2 km
till Mälaren