Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

31501, 4 Rum, 87 m²

Bo yteffektivt högst upp i huset

Lägenhet med utsikt nu 5 795 000 kr, och med inflyttning redan innan jul. Innanför ytterdörren väntar sällskapliga ytor, klimatsmarta lösningar och en trivsam balkong med morgonsolläge.

I ditt nya kvarter finns tunnelbanan ett stenkast bort och du har en rik och varierande natur runt knuten. På dina 87 kvadratmeter ryms tre sovrum och plats för umgänge. Du har en öppen planlösning för kök och vardagsrum och en rymlig balkong. Klädkammarens placering gör att den kan användas antingen som hallförvaring eller sovrumsförvaring, eller kanske både och. Blir det stora sovrummet ett allrum kan klädkammaren snarare bli en smidig hall.

Hall och klädkammare

Hallen ger välplanerad förvaring för jackor, väskor och annat som hör hallen till. Garderoben längst den ena väggen är stor och rymlig, och här finns även en av dörrarna in till klädkammaren.

Kök och vardagsrum

Ekparkett ligger som en enhetlig bas för hemmets olika delar. Det öppna rummet med kök och vardagsrum får in ljus från tre fönster, och på fönsterbänkarna i kalksten kan växter och andra prydligheter stå. Köksbänken sträcker sig åt två håll i rummets ena hörn, och här lagar du maten på energieffektivt vis med dina nya vitvaror.

Badrum

I badrummet sköter du tvätten i rummets ena hörna, och i andra änden av rummet finns badkaret redo. Kaklet når från golv till tak och golvet består av klinkerplattor med komfortvärme. Spegelskåpet ovanför handfatet ger förvaring vid sidan av kommoden och skåpen över tvätt- och torkmaskinerna.

Sovrum 1

Med balkongdörren i sovrummet kan du öppna dörren det första du gör på morgonen och släppa in den friska morgonluften. Sängen får gott om med plats i rummet, och om klädkammaren inte går till hallförvaring får du en bra bas för din egen klädsamling.

Balkong

Din nya balkong blir platsen för lediga frukostar under sommarmånaderna och för stämningsskapande ljusslingor när vintern kommer. På elva kvadratmeter behöver utemöblerna och växterna inte trängas.

Sovrum 2 och 3

Vägg i vägg ligger de två mindre sovrummen som mäter åtta kvadratmeter var. Garderoberna ger plats för kläder och prylar, och fönstren bidrar med ljus och luft.

Hemfakta

Bostad
31501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
15 av 8
Antal rum
4
Storlek
87 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

15 min
till T-centralen
3 min
till Brommaplan
2 km
till Mälaren