Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

31402, 3 Rum, 71 m²

Utsikt mot skogen och trivsamma rum

Högt upp i kvarterets mittenhus finns din nya trea. Här har du trivsam utsikt mot skogsområdet från balkongen i sydvästläge. Inomhus väntar 71 välplanerade kvadratmeter.

I köket och vardagsrummet blir skogen den trivsamma utsikten. Här kan du följa naturens skiftningar från första parkett. Sovrummen ligger vägg i vägg och båda har förvaring bakom smidiga skjutdörrar. Lägenhetens kvadratmeter är balanserat fördelade mellan umgängesytor, praktiska lösningar och egna rum. Vitvarorna i köket och badrummet gör av med så lite energi som möjligt för miljöns bästa, samtidigt som de tacksamt hjälper till med vardagens sysslor.

Hall och klädkammare

Med en klädkammare i hallen får du en bra grund för förvaringen hemma. Utöver dörren in till klädkammaren rymmer din nya hall ett städskåp och ett trivsamt hörn att inreda med en praktisk och välkomnande hallmöbel. Kapphyllan kan hänga precis innanför dörren.

Kök och vardagsrum

Det öppna rummet består av totalt 32 kvadratmeter för matlagning och gemenskap. Köket är placerat i ena hörnet, och här finns bra förvaring, arbetsyta och energieffektiva vitvaror. Trivsamma middagar och slappa stunder i soffan får gott om utrymme i det luftiga rummet.

Balkong

I vardagsrummets ena hörn finns dörren ut till balkongen. Sydvästläget och den lummiga utsikten blir en bra grund för en utemiljö att trivas på.

Badrum

I badrummet blir klinkergolvets komfortvärme en välkommen detalj när du fixar med tvätten vid kombimaskinen eller när du kommer upp ut badet. I spegelskåpet kan badrumsgrejerna stå på rad, och kommoden under handfatet och skåpet över kombimaskinen ger mer förvaring.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen ligger vägg i vägg och båda har en smidig skjutdörrsgarderob för förvaring. I det större av rummen står den breda sängen fint på ekparketten, och det mindre ger plats för en smalare säng och ett skrivbord.

Hemfakta

Bostad
31402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
14 av 8
Antal rum
3
Storlek
71 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

15 min
till T-centralen
3 min
till Brommaplan
2 km
till Mälaren