Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

31301, 4 Rum, 87 m²

Välplanerade ytor i St 167

Ljus och rymlig fyra med bra förvaring och fina vyer över Ulvsundas taktoppar. Här bor ni med öppna ytor att umgås på, praktiska lösningar för vardagsbestyr och ett varsitt rum att dra sig undan till.

I det öppna rummet släpper tre fönster på rad in ljus till middagsbestyr och spelkvällar. Med en köksbänk som går längst ena hörnet finns generöst med utrymme för flera som hjälps åt med att röra och dona, och det är enkelt att låta matlagningen bli en del av umgänget. Längst hemmets andra gavel finns sovrummen för lugn och ro.

Hall och klädkammare

I din nya fyra blir hallen ett luftigt och välkomnande rum med bra förvaring som grund. Garderoben gömmer undan ytterkläderna, och i hallen finns en av dörrarna in till klädkammaren.

Kök och vardagsrum

Hallen följs av hemmets öppna rum. Köket är stilrent och hållbart i sin design, och de energieffektiva vitvarorna smälter bra in i utformningen. Rummet mäter totalt 35 kvadratmeter och ger trivsam och lättmöblerad plats för matbordet, soffan och andra trevligheter.

Badrum

Ditt nya badrum är platsen för både tvagning och tvätt. Tvättmaskinen och torktumlaren är placerade under en praktisk bänkskiva och ovanför finns skåp för förvaring av tvättmedel och annat. Du har ett badkar, ett tvättställ med förvaring och en wc-stol i ditt helkaklade badrum.

Sovrum 1

På morgonen kan du dra undan gardinen och öppna balkongdörren i ditt nya sovrum. Den friska luften finns på bekvämt avstånd från sängen. Sovrummet är lättmöblerat och du får smidig förvaring med klädkammarens ena dörr i ett av hörnen.

Balkong

Balkongen mäter åtta kvadratmeter och ger dig en utomhusyta för trivsamma möbler och växter. Sommarens måltider kan följa med ut till din egen uteservering, och under de mörka månaderna kan ytan prydas med ljusslingor i olika varianter.

Sovrum 2 och 3

Fyrans mindre sovrum är lika i utformningen och har var sin garderob för förvaringen. Rummens snarlikhet gör det enklare att samsas om vem som ska få vilket om det är barnrum som står på priolistan.

Hemfakta

Bostad
31301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
13 av 8
Antal rum
4
Storlek
87 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

15 min
till T-centralen
3 min
till Brommaplan
2 km
till Mälaren