Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

31103, 3 Rum, 79 m²

Välplanerade ytor och dubbla utemiljöer hemma

I din hörnlägenhet finns fönster i tre väderstreck, och du har både en balkong och en uteplats för utomhusyta hemma. Välkommen till en lägenhet där ljus och luft blir basen.

Det luftiga köket låter matlagning och måltider få ett eget rum i lägenhetens ena hörn. Rummet möter vardagsrummet som ger gott om plats för slappa hemmakvällar och högtidliga kalas. Sovrummens placering på var sin sida om vardagsrummet ger avskildhet, och i båda rummen finns smidig förvaring för kläder och annat. Mer förvaring finns i hallen, och köket och badrummet är praktiskt och stilrent inredda med gott om luckor och skåp invid de energieffektiva vitvarorna.

Hall

När du kliver in i din trea möts du av en hall med trivsam sikt fram till vardagsrummets fönster. Bakom den vänstra väggens skjutdörrar döljer sig en rymlig garderob där du kan gömma undan ytterkläder och pryttlar.

Kök och vardagsrum

I ditt nya kök finns utrymme för gemensam matlagning och middagar med många runt bordet. Köksbänken når längst två väggar och det skapar gott om arbetsyta för kreativa hemmakockar. Vitvarorna är snyggt utformade och sköter sina sysslor med låg energiåtgång. I vardagsrummet blir hemmets ekparkett en bra grund för de sällskapliga möblemangen.

Balkong och uteplats

Vardagsrummet öppnar upp mot balkongen, och uteplatsen väntar med dörr från det större av sovrummen. Här kan du breda ut dig på den stora uteplatsen en ledig sommardag och duka upp eftermiddagsfikat på vardagsrummets balkong.

Badrum

Badkaren får en egen hörna längst in i det helkaklade badrummet. Efter badet torkar handduken snabbt på handdukstorken på väggen, och när det är dags att tvätta finns rummets tvätthörna tillgänglig. Förutom tvätt-och torkmaskiner består den av en praktisk bänkskiva och förvaring.

Sovrum 1 och 2

Gavelläget med fönster åt två håll och uteplatsen som väntar precis utanför ger ett ljust och öppet sovrum. Du har en garderob i ena hörnet där du kan ordna och sortera dina kläder. Det stora sovrummet ger en luftig yta för sängen och annan trivsam inredning. I andra änden av lägenheten finns det mindre sovrummet med dörr från köket.

Hemfakta

Bostad
31103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
11 av 8
Antal rum
3
Storlek
79 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

15 min
till T-centralen
3 min
till Brommaplan
2 km
till Mälaren