Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

31101, 4 Rum, 83 m²

Gavelfyra i Stora Mossen

En öppen planlösning för umgänge och vardagsbestyr, tre sovrum för egentid och smart förvaring i alla rum – välkommen till en välplanerad fyra med plats för livets olika delar.

Hemma hos dig balanseras gemensamma ytor och egna rum väl. Balkongen ger ljus och luft på hemmaplan, och ute mellan husen i ditt nya kvarter finns plats att umgås och koppla av med gårdskänsla. När du bor i Stora Mossen har du generöst med nya promenadvägar att upptäcka genom lummiga villakvarter, naturreservat och natursköna stigar, men promenaden till tunnelbanestationen är kort och tar bara ett par minuter.

Hall

I hallen välkomnas du med fri sikt fram till vardagsrummet. Den vänstra väggen löser förvaringen i hallen och under fötterna ligger hemmets ekparkett.

Kök och vardagsrum

I ditt nya kök lagar du frukostar och middagar på en stilren köksbänk. Snickerierna ger välplanerad plats åt husgeråd och skafferivaror. Kylen och frysen i fullhöjd rymmer resten av maten utan att det blir trängsel. Vitvarorna drar minimalt med energi och harmoniserar snyggt med köksdesignen. Här kan du duka upp vid matplatsen eller ta med tallriken till soffan.

Badrum

På golvet ligger klinkerplattor med komfortvärme, och väggarna täcks av ljust kakel. I ditt nya badrum sköter du tvätten i den praktiska tvätthörnan och tar ett bad i det hemtrevliga badkaret.

Sovrum 1

Med en rymlig klädkammare får du en bra grund för förvaringen. Hyllan och klädstången hjälper dig att ordna och organisera. Rummet ger gott om plats för en bred säng, och balkongen ger rummet en egen utomhusdel.

Balkong

Balkongens placering gör det enkelt att starta upp och runda av dagen med lite frisk luft. Men det går också smidigt att ta med brickan med frukost eller middag ut till din egen uteservering under sommarmånaderna.

Sovrum 2 och 3

Hemma hos dig ligger sovrummen på rad, och det större har sällskap av två mindre på åtta kvadratmeter var. Rummen är lättmöblerade och har var sin praktisk garderob i ett av hörnen.

Hemfakta

Bostad
31101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
11 av 8
Antal rum
4
Storlek
83 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

15 min
till T-centralen
3 min
till Brommaplan
2 km
till Mälaren